Fülplasztika, ajak feltöltés, ajak formálás

2020-04-10

Tisztelt Dr. Makó Ádám, Elérhetőségét Dr. Pataki Gergelytől kaptam meg, elálló fül problémámmal kapcsolatban keresem. Jövő év elején szeretnék egy plasztikai műtétet elvégeztetni magamon, és érdeklődni szeretnék, hogy milyen megoldás van problémámra és milyen árban van? Konzultációra is van esetleg lehetőség előtte? A másik kérdésem az ajak feltöltéssel kapcsolatban lenne, erre is jövő év elején szeretnék sort keríteni, és ennek is az ára érdekelne. (Itt lehet, hogy elég lenne csak a felső ajkamra a beavatkozás, de természetesen érdekel az Ön véleménye is konzultáció keretein belül esetleg.) Ezekről szeretnék most elsősorban érdeklődni, és bízom benne, hogy a jövőben lesz lehetőség ezen beavatkozásokra Önnél. Előre is köszönöm válaszát! Üdvözlettel, F. Kinga


Dr. Makó Ádám

Kedves Kinga!

Köszönjük, hogy írt nekünk és megtisztelt bizalmával.

Fülplasztikával megváltoztatható a fülek formája, mérete és pozíciója, így az Ön esetében elálló fülein is nagy valószínűséggel tudunk segíteni.

A beavatkozást minden esetben megelőzi egy személyes konzultáció, ahol felmérjük jelenlegi állapotát, kórelőzményeit, kívánalmait. Ezt követően tudunk Önnek egy konkrét árajánlatot adni a beavatkozásra vonatkozóan.

További információt talál ezzel kapcsolatban weboldalunkon: https://plasztikai.hu/mutetek-kezelesek/fulplasztika.

A formás, természetesen telt ajak elérésére manapság többféle eljárás létezik.

Az ajakfeltöltésre két lehetőség adott, a hialuronsavval, illetve a sajátzsírral történő töltés. Előbbinek előnye, hogy egy egyszerű beavatkozás, melynek során egy szövetbarát, természetazonos anyagot fecskendezünk az ajakba, mely kb. másfél év alatt szívódik fel. A sajátzsírral történő töltés előnye, hogy az eredmény maradandónak tekinthető.

Egy harmadik megoldás lehet a Permalip, azaz ajakimplantátum behelyezése az ajkakba, mely biztonságos, és helyes méretválasztás és precíz beültetés esetén nagyon szép eredményt biztosít.

Az ajaktöltéssel kapcsolatban részletesebb információért kérjük, keresse fel weboldalunkat: https://plasztikai.hu/mutetek-kezelesek/ajakfeltoltes-ajakplasztika.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, szeretettel várjuk egy konzultációra, ahol egy állapotfelmérést követően személyre szabottan tudunk minden kérdésére válaszolni és megtalálni az Önnek legideálisabb megoldást.

Üdvözlettel,

Dr. Makó Ádám

Fül-orr-gégész, fej-nyak sebész és audiológus szakorvos.


Kapcsolódó műtét / beavatkozás

Arcfiatalító eljárások

Itt tájékozódhat a különböző műtéti vagy minimálisan invazív arcfiatalítási eljárásokról, pl. arcplasztika, Belkyra, ránctalanítás saját zsírral, botoxszal és hialuronsavval.

Kapcsolódó média tartalom

Testünkről és a plasztikai sebészetről – az Elle Magazin cikke

Testünk tükrében A plasztikai sebészeti szakma gyógyító lehetőségeiről kérdezte az ELLE dr. Pataki Gergelyt. Szervezetünk öngyógyulási képessége, önkorrekciója páratlan – mondja dr. Pataki Gergely, plasztikai sebész… – A plasztikai sebészet az orvoslás egyik legdinamikusabban fejlődő szakterülete és korábban hihetetlennek gondolt lehetőségeket ad az emberiségnek. Helyreállít és fiatalít, mert az elvárások egyre nagyobbak és a szépségideál

Kapcsolódó média tartalom

Szépészeti turizmus

A jövőben Magyarország lehet a célállomás az eddig Thaiföldön magukat plasztikázni kívánó Európaiak számára… (ECHO-TV)


error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.