Érzéketlen bimbóudvar

2012-06-03

Tisztelt Doktor Úr! A következő kérdésre szeretnék választ kérni Öntől: abban az esetben, ha 4 hónappal a mellkisebbítő műtét után a mellbimbóm és körülötte a bimbóudvar is még mindig teljesen érzéketlen , lehetséges-e, hogy még visszatér az érzékelés, illetve lehet-e ezt bármiféle ingerléssel stimulálni? Ha nem várható így javulás, akkor bármilyen korrekciós műtéttel lehet-e segíteni a helyzeten? Válaszát előre is köszönöm: Erika


dr. Pataki Gergely

Kedves Erika !

Az érzés visszatérése még a 6-12. hónapig tartó időszakban is folytatódhat, így korai végső következtetést levonni !
Javaslom, hogy fenti kérdéseit elsősorban az Önt operáló orvosnak tegye fel. Ezekre Ő pontos választ tud adni, Ő tudja pontosan az alkalmazott műtéti technikát és a válasz függ ettől !

dr. Pataki Gergely

plasztikai sebész, a Premium Plasztikai Sebészet vezető orvosa


Kapcsolódó műtét / beavatkozás

Mellplasztikai műtétek

Itt tájékozódhat a különböző mellplasztikai beavatkozásokról: pl. mellnagyobbítás implantátummal vagy saját zsírral, mellfelvarrás és kombinált műtétek.

Kapcsolódó média tartalom

A hegek kezelésének új technikái

A rosszul gyógyult sebek helye, a hegek sok pszichés problémát okozhatnak, az önértékelési zavarok, a megrendült önbizalom pedig megnehezíti a mindennapokat. Nem kell ahhoz pszichológusnak lenni, hogy megértsük, sok esetben már attól jobban érzi magát a páciens, ha tudomást szerez arról, van lehetőség a hegek esztétikusabbá tételére. Számos új kezelési mód létezik, amelyek mind a