Csúnya műtéti heg

2015-11-18

Tisztelt Doktor Úr! Nagyon csúnyán gyógyult egy Crohn-betegség miatti műtét hege a hasamon. Kidudorodik, lila és nagyon feltűnő! Van erre valami speciális kezelés vagy krém? Köszönettel, János


dr. Pataki Gergely

Kedves János!

A leírás alapján valószínűleg kóros hegképződésről, mégpedig hipertrófiás hegről van szó, mely nem csupán esztétikai probléma, hanem hosszú távon pszichés gondokat is okozhat. A hipertrófiás hegek állapota akár beavatkozás nélkül is javulhat, ám sokkal hosszabb idő alatt.

Hegkezelésnél a személyes konzultáció függvényében különböző műtéti és nem műtéti megoldások közül szoktunk választani. Szóba jöhet hegkimetszéskrioterápiaszteroid-injekció vagy lézeres kezelés, illetve akár szilikontapasz vagy különböző krémek és gélek alkalmazása is.

A megfelelő megoldás kiválasztásával látványos javulás érhető el!

Üdvözlettel,

dr. Pataki Gergely

plasztikai sebész, a Premium Plasztikai Sebészet vezető orvosa


Kapcsolódó műtét / beavatkozás

Test és végtagok formálása

Itt tájékozódhat a test és a végtagok formálását célzó plasztikai műtétekről és beavatkozásokról, pl. zsírleszívás, sajátzsír-visszatöltés, hasplasztika, Mommy Makeover, fenékformálás.

Kapcsolódó média tartalom

Egy gyönyörű modell, Kitty története, akit dr. Pataki Gergely plasztikai sebész kezelt, hogy versenyezhessen a Nemzeti Szépségversenyen

Egy gyönyörű modell, Kitty története, akit dr. Pataki Gergely plasztikai sebész kezelt, hogy versenyezhessen a Nemzeti Szépségversenyen.