B-Lite mellimplantátum

2019-04-24

Tisztelt Dr. Fekete Attila! Érdeklődni szeretnék, hogy a B-Lite implantátumok tényleg jobbak-e a mellnagyobbításhoz? Miben különböznek a hagyományos implantátumoktól? Nekem kell döntenem, hogy pontosan milyet szeretnék? Tudna ehhez néhány támpontot adni? 25 éves vagyok. Világéletemben picik voltak a melleim, és végre szeretnék egy szép, arányos, alkatomhoz illő méretet. Köszönettel: Zsófi


Dr. Fekete Attila

Kedves Zsófi!

A B-lite implantátumokat már széles körben használják mellnagyobbításhoz világszerte, így Magyarországon is. Mi külföldi beszerzésből már 2 éve használjuk eredményesen a Premium Plasztikai Sebészeten, ezáltal extenzív tapasztalataink vannak. (Kapcsolódó cikkünk: B-Lite implantátum: a könnyített súlyú, tartósságot biztosító, új generációs mellimplantátum.)

Gyártásuk teljesen új koncepcióval történik (biokompatibilis boroszilikátból készült mikrogyöngyöket tartalmaznak), ennek eredményeképpen tömegük 33%-kal kevesebb, mint az eddig elérhető implantátumoké. Amennyiben rendszeresen sportol, a könnyebb tömeg miatt ajánlatos ezt a típust választani.

Természetesen egy személyes konzultáció során részletes tájékoztatást kaphat az Önnek leginkább megfelelő típusról, amelyet követően az Ön döntésének megfelelő implantátum kerül beültetésre. Célunk minden esetben az alkathoz és igényekhez egyaránt illő, szép és természetes eredmény elérése.

Üdvözlettel:

Dr. Fekete Attila

Plasztikai sebész, kézsebész és traumatológus szakorvos.


Kapcsolódó műtét / beavatkozás

Mellplasztikai műtétek

Itt tájékozódhat a különböző mellplasztikai beavatkozásokról: pl. mellnagyobbítás implantátummal vagy saját zsírral, mellfelvarrás és kombinált műtétek.

Kapcsolódó média tartalom

Mi a titka a tökéletes mellnagyobbításnak? Mi mindenen múlhat egy mellplasztika eredménye? Miért fontos a minőség?

Dr. Pataki Gergely egyik specialitása az esztétikai műtéteken belül a mellplasztika, több szépségkirálynő és ismert modell alakját varázsolta szebbé, és rendszeresen ültet be implantátumot sportolóknál is. Arról kérdeztük, hogy mi a titka a tökéletes mellnagyobbításnak, mi mindenen múlhat egy mellplasztika eredménye, továbbá arra, hogy mi lehet a hosszú távon az elégedett páciens és egy elégedett páciensekkel

Kapcsolódó média tartalom

Mire kell figyelni egy implantátumcserénél?

Riportrészlet Konkoly Ágnessel és dr. Pataki Gergellyel a mellimplantátum cseréjénél legfontosabb körülményekről, tényezőkről.


error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.