Atheroma

2011-11-21

Kedves doktor úr! Utána néztem nagyjából neten,hogy mi is ez a atheroma" azaz, faggyúmirigy cysta! De azt is olvastam,hogy ehhez felkel vágni! Ez milyen vágás nagy,vagy mégis,hogy működik ez? Borzasztóan félek az ilyesmi beavatkozásoktól,főleg mellemmel sosem volt ilyen problémám.Ha ez van akkor biztos,hogy fel is kell vágni,nem gyógyítható kenőcs vagy gyógyszertárral? Köszönöm,ha még erre válaszol. Tisztelettel:Mónika


dr. Pataki Gergely

Kedves Hölgyem !

Nem látom a nagyságát, az előrehaladottságát, az elhelyezkedését. Nem győződtem meg arról, hogy valóban atheroma -e, nem zártam ki más lehetőségeket. Stb, stb.

Hogyan is tudnék felelősségteljesen válaszolni kérdéseire ?

Javaslom, hogy keressen fel egy plasztikai sebészt, vagy sebészt !

Tisztelettel,

dr. Pataki Gergely

Plasztikai sebész és sebész szakorvos


Kapcsolódó műtét / beavatkozás

Mellplasztikai műtétek

Itt tájékozódhat a különböző mellplasztikai beavatkozásokról: pl. mellnagyobbítás implantátummal vagy saját zsírral, mellfelvarrás és kombinált műtétek.

Kapcsolódó média tartalom

Mi a titka a tökéletes mellnagyobbításnak? Mi mindenen múlhat egy mellplasztika eredménye? Miért fontos a minőség?

Dr. Pataki Gergely egyik specialitása az esztétikai műtéteken belül a mellplasztika, több szépségkirálynő és ismert modell alakját varázsolta szebbé, és rendszeresen ültet be implantátumot sportolóknál is. Arról kérdeztük, hogy mi a titka a tökéletes mellnagyobbításnak, mi mindenen múlhat egy mellplasztika eredménye, továbbá arra, hogy mi lehet a hosszú távon az elégedett páciens és egy elégedett páciensekkel

Kapcsolódó média tartalom

Pataki doktor a sajátzsír-beültetésről és a plasztikai sebészetről a Hír TV Gyógyhír című műsorában

Dr. Pataki Gergely több, mint egy évtizede kezdett el foglalkozni a saját zsírszövet átültetésével. Saját eredményes technikát dolgozott ki, ennek alkalmazása már mindennapos a páciensek ellátásában. Ennek alkalmából készített riportot a Hír TV Gyógyhír című műsora.


error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.