Kisajak kisebbítés

2016-02-01

Tisztelt Doktor Úr! Eddig még senkivel sem osztottam meg a problémámat. Nagyon nem vagyok kibékülve azzal, hogy "odalent" valami nincs rendben: hatalmas, aszimmetrikus kisajkaim vannak, amik kilógnak. Egészségügyi következményt eddig még nem tapasztaltam, a nőgyógyászom pedig azt mondta, hogy látott már több ilyet is, de ez engem nem nyugtat meg. Csúnyának érzem magam miatta. Hiába fogadták el az eddigi partnereim, minden együttlétnél gátlásos vagyok, amiért "furcsán" néz ki. Az intim plasztika tényleg segít? Válaszát előre is nagyon szépen köszönöm! Rita


dr. Pataki Gergely

Kedves Rita!

Igen, segít. A kisajakplasztika az egyik leggyakrabban végzett női intimplasztikai beavatkozás, amelyet megelőzően a pácienssel közösen egyeztetjük a kimetszésre kerülő részeket, azok nagyságát. Így biztosíthatjuk az elképzeléséhez leginkább illeszkedő eredményt.

A műtét során kiemelt figyelmet fordítunk az érzékeny részek épségére. A kb. egyórás műtét helyi érzéstelenítésben vagy altatásban egyaránt végezhető. A gyógyulási idő 10-14 nap, néhány hét múlva pedig csupán alig látható, szép heg marad.

facebook.com/premiumplasztikaisebeszet

dr. Pataki Gergely

Plasztikai sebész és sebész szakorvos


Kapcsolódó műtét / beavatkozás

Test és végtagok formálása

Itt tájékozódhat a test és a végtagok formálását célzó plasztikai műtétekről és beavatkozásokról, pl. zsírleszívás, sajátzsír-visszatöltés, hasplasztika, Mommy Makeover, fenékformálás.

Kapcsolódó média tartalom

Testünkről és a plasztikai sebészetről – az Elle Magazin cikke

Testünk tükrében A plasztikai sebészeti szakma gyógyító lehetőségeiről kérdezte az ELLE dr. Pataki Gergelyt. Szervezetünk öngyógyulási képessége, önkorrekciója páratlan – mondja dr. Pataki Gergely, plasztikai sebész… – A plasztikai sebészet az orvoslás egyik legdinamikusabban fejlődő szakterülete és korábban hihetetlennek gondolt lehetőségeket ad az emberiségnek. Helyreállít és fiatalít, mert az elvárások egyre nagyobbak és a szépségideál

Kapcsolódó média tartalom

Riport dr. Pataki Gergely plasztikai sebésszel a Lánchíd Rádióban (2012.08.27)

A hanganyag meghallgatásához nyomja meg a virtuális lejátszón a nyíl gombot és kapcsolja be számítógépe hangszóróit.A hanganyagban az egér felhasználásával tetszőlegesen előretekerhet és a hangerőt is állíthatja.


error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.