Galéria

Képek a rendelőről

Rendelőnk Bel-Buda kiemelt részén a Gellérthegyen, korszerű diagnosztikai és terápiás eszközökkel komplex plasztikai sebészeti és esztétikai szakellátást biztosít. Kellemes környezetben, magasan kvalifikált, sokéves nemzetközi tapasztalattal rendelkező orvosokkal, kiválóan képzett szakdolgozókkal és garantált diszkrécióval várjuk pácienseinket.

Képek a műtétekről

Gyakorlatunkkal személyre szabott, speciális ellátást biztosítunk pácienseink számára a fiatalító műtétek és esztétikai kezelések terén. A modern plasztikai sebészeti eljárások a megfelelő technológiai és szakmai háttérrel biztonságosak, és kiváló eredmények elérését teszik lehetővé.

Képek műtét előtt és után

Egy plasztikai sebész munkájáról mindig a páciensek műtét előtt és után készült fotói árulják el a legtöbbet. Itt ezekből láthat ízelítőt, a galéria pedig folyamatosan bővül.

Szépségversenyek

Vezető orvosunkat, Pataki doktort, számos hazai és nemzetközi szépségverseny fővédnökének és zsűrielnökének kérték fel. 2011-ben három rangos szépségverseny, a Miss Hungary, a Miss International és a Miss Bikini International döntőjének zsűrielnöke volt. Ezeken felül zsűrizett a Magyarok Világszépe, a Miss Winter, Miss Hooters, Miss és Mr Fit versenyeken és...


error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.