vissza az előző oldalra

Van megoldás, ha bevág a melltartó

Cikkek
2016. július 15.

Nők millióinak okoz bosszúságot az a bizonyos fodrocska, de szerencsére létezik biztos módszer az eltüntetésére!

A testhezálló ruhadarabok viselése kényelmetlen lehet, ha a melltartó alatt vagy fölött kisebb-nagyobb fodrokba rendeződik a bőr. Az oldalt és hátul jelentkező problémát átmenetileg orvosolja ugyan az alakformáló fehérnemű, de éjjel-nappal olyat viselni mégsem célszerű.

A gond sajnos szinte bármilyen testalkattal tapasztalható, mivel anatómiai oka van. A hát és a váll bőrének ugyanis eleve kellően rugalmasnak kell lennie a karok bármilyen irányú mozgatásához, ami az idő múlásával a szövetek túlzott lazaságához vezethet. A melltartó pont ezt a kényes részt „vágja be”. Minél magasabb a testtömegindex, illetve minél inkább telnek az évek, annál nagyobb a fodrok megjelenésének esélye.

Noha a megfelelő méretű melltartó kiválasztásán túl a táplálkozás és a mozgás is szerepet játszik a dologban, gyors, biztonságos és végleges megoldást sok esetben csak a plasztikai sebészet nyújthat.

A rendelkezésre álló alakformálási alternatívák közül itt az úgynevezett vibrációs zsírleszívás (Power-Assisted Liposuction, PAL) bizonyult a leghatékonyabbnak. Ennél a vékony kanülök sűrített levegő segítségével végeznek vibráló mozgást három irányban: fel-le, előre-hátra, valamint ovális pályán. A más technikákhoz képest nagyobb rezgési távolság – ami 6 mm-t jelent – kíméletesebb és precízebb munkát tesz lehetővé. Csökken a kék-zöld foltok keletkezésének kockázata, s gyorsabb a felépülés.

A melltartó érintette területekkel egyidejűleg természetesen más testtájon is el lehet végezni a beavatkozást, így megoldható a kiterjedtebb testkontúr-javítás. Sőt szükség és igény szerint egyéb plasztikai műtétekkel is kombinálható– például has– vagy mellplasztikával.

(Fotó: redbookmag.com)

Kapcsolódó hírek:

Kapcsolódó beavatkozások:Feliratkozás új bejegyzésekre

Thanks for subscribing!


Utolsó bejegyzés

Milyen mellimplantátum a megfelelő számomra? Dr. Kazay Szilárd plasztikai sebész a mellnagyobbításról

Dr. Kazay Szilárd, a Premium Plasztikai Sebészet orvosa alapvető információkat oszt meg a mellnagyobbításról, illetve arról, hogy milyen implantátum használata a legmegfelelőbb a mellplasztikai beavatkozás alkalmával.


error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.