vissza az előző oldalra

Új, megbízható mellimplantátumokat kapott Bátki Bernadett playmate és modell

Cikkek
2014. március 29.

“Csak minőségi anyagot ültessünk emberi szervezetbe” – a mai napig aktuális és fontos – vallja a playmate és plasztikai sebésze. Új, megbízhatóbb minőségi implantátumra cseréltette a néhány hete kiszakadt és korábban a forgalomból kivont PIP implantátumait Bátki Bernadett playmate és modell. A sérülés miatt nem folytathatta a versenyekre való felkészülését, mivel a több területen is kárt okozó PIP-betét cseréje után hosszabb gyógyulásra van szükség.

“Mióta kiderült, hogy gyenge minőségű implantátum került szervezetembe, nem voltam nyugodt. Nagyon féltettem az egészségem. Öt évvel ezelőtt nem sokat gondolkoztam a dolgon. Most viszont nagyon körültekintően választottam új plasztikai sebészt, és találtam meg a legjobb megoldást” – meséli a Playmate, akinek egyébként nem kellett titkolnia plasztikáját, az ugyanis nem akadálya a versenyzésnek vagy a modellkedésnek.

Szakemberek szerint Magyarországon még mindig 4-5 ezer nő viselhet ilyen alacsony minőségű mellimplantátumot. “Minden páciensemnek azt javaslom, hogy az implantátum kiválasztásakor az elérhető legjobb minőséget válassza. A plasztikai sebészetben a természetesnek ható, harmonikus eredmények elérése a cél. Ehhez ma a legkorszerűbb eljárások és anyagok állnak rendelkezésünkre, de ezek nem tartoznak az olcsó kategóriába. A testünkön, az egészségünkön nem szabad spórolni” – hívta fel a figyelmet dr. Pataki Gergely plasztikai sebész. A modell és plasztikai sebésze nyilatkozatot tettek közzé, melyben felelős döntést javasolnak a szépülni vágyó nőknek: “csak minőségi anyagot ültessünk emberi szervezetbe”.


Nyilatkozat

Légy tudatos a tested érdekében is!

Sokan nincsenek tisztában azzal, hogy a testbe kerülő anyagokat ellenőrizhetik, kikérhetik orvosuktól a leírásokat, minőségbiztosítási kritériumokat. Hölgyeim, kérdezzenek, és válasszák a legjobb minőséget még akkor is, ha drágább!

– „Minden páciensemet tájékoztatom a beavatkozások jó hatásáról és a lehetséges kockázatokról. Mindenről tudnia kell, ami a testét és így a lelkét is érinti!” – vallja dr. Pataki Gergely.

Fő a minőség és a mértéktartás

Az elmúlt években sok elrettentő esettel találkoztunk a szépségiparban. Hallottunk szilikonolajjal töltött gyulladt ajkakról, láttunk károsodást kiszakadt nem plasztikai sebész által beültetett implantátumoktól, olvastunk defektjavító spray-vel felpumpált popsikról. Egyetlen testünk van, és nagyon körültekintően kell vele bánnunk! A mértéktartás is nagyon fontos, a plasztikai sebészettel nem szabad túlzásba esni, a természetes és nem a túldimenzionált formák elérése fontos, még a modell-világban sem.

Esztétikai beavatkozást a plasztikai sebésztől

Minden szakmának kijár a tisztelet. A plasztikai sebész hosszú évekig tanulja a szakmát, azon belül is szakosodik, külföldön képzi magát, a test anatómiáját az utolsó molekuláig tüzetesen ismeri. Ahogy cipőt is egy márkás boltban nagyobb bizalommal vásárolunk, úgy minden plasztikai, szépészeti beavatkozást is a hozzá értő képzett szakember végezze el rajtunk, egy plasztikai sebész!
Forrás:

http://www.storyonline.hu/hirek/kiszakadt_playmate_mellinplantatuma/46417/

http://www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/tonkrement-a-playmate-melle-2241651

http://www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/detti-pozolva-edz-2239173

http://www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/szetdurrant-a-playmate-melle-2245063Feliratkozás új bejegyzésekre

Thanks for subscribing!


Utolsó bejegyzés

Orrplasztika és orrsövényplasztika: esztétikai és rekonstrukciós szempontból

Különös jelentőséggel bír az arc karakterét meghatározó orrdeformitások műtéti kezelése. Az orron végzendő beavatkozások lehetnek egyrészt esztétikai, másrészt rekonstrukciós jellegűek. Az esztétikai műtétek általában a csontos-porcos orrháti „púp” eltávolítását...


error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.