vissza az előző oldalra

Növeli az önbizalmat a női intimplasztika

Cikkek
2016. január 28.

Minden második hölgy elégedetlen az „odalenti” viszonyokkal.

Egyre szélesebb körben kutatják a női intimplasztika népszerűvé válásának okát és következményeit.

Tavaly például egy ezer fős felmérésből kiderült, hogy a szebbik nemhez tartozók fele ezen a tájékon nem tartja magát szépnek, ráadásul minden hetedik megkérdezett konkrétan fontolóra is vette a plasztikai műtétet.

vizsgálatot koordináló Dr. Rebecca Deans, a sydney-i Royal Hospital for Women nőgyógyásza elmondta, hogy bár jelentős kis- vagy nagyajak-aszimmetria, esetleg szülés miatti formaváltozás objektív módon is indokolttá teszi az intimplasztikát, a legtöbben mégis csupán azért vállalkoznak rá, hogy megfeleljenek egy saját maguk által elképzelt (vagy filmekben látott) esztétikai ideálnak.

Egy másik kutatás viszont hangsúlyozza, hogy a beavatkozás miértjétől függetlenül szinte minden páciens sokkal elégedettebb lesz magával, illetve a szexuális életével.

Dr. David Veale brit pszichológus munkatársaival együtt kimutatta, hogy az intimplasztikán átesett nők 91%-a hosszú távon is sokkal vonzóbbnak találja magát. Ráadásul azok, akik testképzavaros diagnózissal jelentkeztek az operációra, utána három hónappal már nem tanúsították ilyen pszichés probléma jeleit.

Női intimplasztika során az egyéni adottságoktól és a kívánt eredménytől függően elvégezhető a kisajkak kimetszéssel történő kisebbítése, azok szimmetriájának helyreállítása, a nagyajkak zsírleszívással vagy sajátzsír-visszatöltéssel való formálása, valamint ezekkel egyidejűleg akár a hüvely szűkítése is.

Kapcsolódó tartalmak:Feliratkozás új bejegyzésekre

Thanks for subscribing!


Utolsó bejegyzés

Milyen mellimplantátum a megfelelő számomra? Dr. Kazay Szilárd plasztikai sebész a mellnagyobbításról

Dr. Kazay Szilárd, a Premium Plasztikai Sebészet orvosa alapvető információkat oszt meg a mellnagyobbításról, illetve arról, hogy milyen implantátum használata a legmegfelelőbb a mellplasztikai beavatkozás alkalmával.


error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.