vissza az előző oldalra

Mellkisebbítő műtéttel lett teljes a 17 éves színésznő élete

Cikkek
2015. december 03.

Ariel Winter állandó hát- és nyakfájással küszködött hatalmas keblei miatt.

Az RTL Klubon futó Modern család című sorozat sztárja 70H-s melltartót hordott a beavatkozás előtt, ami igencsak megnehezítette számára az öltözködést, ráadásul a mozgásban is akadályozta.

„Olyan világban élünk, ahol egy tinédzsert egyébként is rengeteg minden miatt kinevetnek, és nagyon rossz, amikor plusz egy okot találnak erre” – nyilatkozta az immáron 75E-s Ariel az amerikai Glamour magazinnak.

A fiatal lány hangsúlyozta, hogy az esztétikai szempontok mellett az emiatt kialakult egészségügyi problémák is szerepet játszottak a döntésében, hiszen ekkora súly cipelése már nagy terhet rótt a gerincére.

Mellkisebbítés során eltávolítják az emlőállomány egy részét, a bőrt az új mérethez igazítják, szükség esetén pedig mellfelvarrást is végeznek. Ariel egy néhány héttel későbbi díjátadón már testhezálló ruhában léphetett a vörös szőnyegre.

(Fotó: businessinsider.com)Feliratkozás új bejegyzésekre

Thanks for subscribing!


Utolsó bejegyzés

Tájékoztatás a Premium Plasztikai Sebészet koronavírus-járvány miatti ellátási változásairól

Skype-konzultációra van lehetőség. A személyes konzultációkat, elektív műtéteket és beavatkozásokat viszont sajnos halasztanunk kell, erről minden érintett páciensünk értesítést kap.


error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.