vissza az előző oldalra

Kocsis Korinna lézeres hegkezelése a Premium Plasztikai Sebészeten

Cikkek
2020. május 27.

Kocsis Korinna modell, szépségkirálynő anyajegy-eltávolító beavatkozáson esett át dr. Pataki Gergely jóvoltából a Premium Plasztikai Sebészeten 2020. március elején, a kontrollok alkalmával pedig sor került speciális hegkezelésre is a minél esztétikusabb eredményért.

Minden beavatkozás során speciális szövetkímélő technikával és varróanyagok használatával igyekszünk elősegíteni a minél esztétikusabb heggyógyulási folyamatot. A plasztikai sebészeti szempontból ideális hegek vékonyak, puhák, színben, texturáltságban a környező egészséges bőrrel megegyeznek, így alig láthatóak.

Hegkezelésnél az egyik leghatékonyabb terápia az anyajegy-eltávolító műtét után szinte közvetlenül megkezdett diódalézeres kezelés, amely javítja a hegben lévő kollagénrostok minőségét, szerkezetét, illetve gyorsítja a helyi szövetregenerációt. A kontroll(ok) alkalmával elvégezhető ez is.

A lézer a milliméter ezredrészének megfelelő pontossággal dolgozik: csak ott hat, ahol szükség van rá, a környező szöveteket nem károsítja, mert nem is érinti őket. A lézerkezelés során az orvos a lézerkészülékkel impulzusokat ad le bőr felszíne alá a hegbe, melyben így javulást idéz elő. A javulási folyamat oka a hegben lévő reparációs (javító) sejtek és a kollagénrostok (kötőszöveti rostok) stimulálására vezethető vissza. A lézer kezelőegysége egy tollhoz hasonlítható, melyből pontosan és tetszés szerint adagolható a szükséges mennyiségű lézerfény, ami a bőr felszínén áthatol, de a hegben elhelyezkedő sejtsorok elnyelik.Feliratkozás új bejegyzésekre

Thanks for subscribing!


Utolsó bejegyzés

Dr. Magyar Sarolta a Miss Bikini szépségverseny zsűrielnöke

Idén Balatonbogláron rendezték meg a rangos Miss Bikini Hungary szépségversenyt, amelynek Dr. Magyar Sarolta, a Premium Plasztikai Sebészet orvosa volt a zsűrielnöke.


error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.