vissza az előző oldalra

Arcfiatalítási, archelyreállítási kurzus a Premium Plasztikai Sebészeten

Cikkek
2018. június 20.

2018. május 19-én, szombaton megrendezésre került klinikánkon az amerikai Allergan cég Juvéderm termékcsaládot bemutató tréningje, melyet klinikánk vezető orvosa, dr. Pataki Gergely plasztikai sebész és a klinikánk arcesztétikai specialistája, dr. Magyar Sarolta szemész szakorvos és dr. Makó Ádám fej-nyak sebész tartottak.

A bemutatón a különböző arcterületek arcfiatalítási, archelyreállítási protokolljairól és a hialuronsav termékeiről kaphattak elméleti és gyakorlati képzést a tréningre érkező orvosok. A tréning gyakorlati részében hét modellt megosztva kezelt a három előadó orvos, hands-on tréning keretein belül pedig a résztvevőknek lehetőségük volt alkalmazni a hialuronsavat a modelleken.

Az előadásokon az arc anatómiájáról, a veszélyzónákról, a különböző arcterületek eltérő tulajdonságairól és kezelési modalitásairól beszélt dr. Pataki Gergely. Új technikákról és Magyarországon elsőként használt módszerekről is szó esett. A Juvederm család Voluma, Vollift, Vollight és Volbella termékeinek indikációs területét elméletben és a Premium Plasztika Sebészet modelljein is kipróbálhatták a kollégák.

Tizenöt érdeklődő orvos érkezett az oktatásra, köztük több plasztikai sebész, szemész, fül-orr-gégész, bőrgyógyász és fogorvos. A résztvevők elsajátíthatták a hialuronsavas  arcfiatalító kezelést és ajakformálást.

Klinikánk reméli, hogy az oktatással hozzájárul a megfelelő szakmai protokolok és a helyes kezelési szemlélet kialakításához Magyarországon.

A nagy érdeklődésre való tekintettel kitűzésre került egy 2019-ben rendezendő arctöltési–arcfiatalítási tréning időpontja is.Feliratkozás új bejegyzésekre

Thanks for subscribing!


Utolsó bejegyzés

Dr. Magyar Sarolta a Miss Bikini szépségverseny zsűrielnöke

Idén Balatonbogláron rendezték meg a rangos Miss Bikini Hungary szépségversenyt, amelynek Dr. Magyar Sarolta, a Premium Plasztikai Sebészet orvosa volt a zsűrielnöke.


error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.