vissza az előző oldalra

A ZO Skin Health bőrterápiás és bőrápoló rendszer előnyei

Cikkek
2020. augusztus 13.

A ZO®Skin Health bőrterápiás és bőrápoló rendszere a legjobb várható eredmény érdekében egyénre szabott tanácsadás és szakorvosi felügyelet mellett, bőrproblémára szabottan, nagy hatékonyságú hatóanyagok alkalmazása mellett a bőr egészséges működésének helyreállítására és fenntartására törekszik.

A Dr. Obagi iránymutatása mellett kifejlesztett termékekben megtalálható hatóanyagok egyedülálló összetétele és a speciális bejuttatási technológiák alkalmazása lehetővé teszik, hogy mindenki megtapasztalhassa a folyamatosan egészséges bőr élményét, kortól, nemtől és egyedi bőrproblémától függetlenül, helyreállítva bőrünk természetes funkcióit, létrehozva és egy életen át fenntartva az egészséges és szép bőrt

A hagyományos bőrterápiák a bőr felületét és a tüneteket célozzák meg anélkül, hogy érintené a probléma forrását a tüneteket tünteti el csupán.

A ZO®Skin Health program a bőrterápiák összes lehetséges változóját kiküszöbölte, melynek köszönhetően az eljárások kimenetele kiszámítható, így bármely páciens bármely probléma esetén jelentős javulást tapasztalhat meg bőrállapotán. Egyedülálló termékrendszere átfogó megoldást kínál a páciensek számára.

A ZO®Skin Health első a bőrgyógyászati készítmények piacán, mely termékeivel ezeknek az elveknek maradéktalanul megfelel.

ZO®Skin Health megoldások a bőrproblémákra:

  • Akne, pattanásos bőr
  • Öregedő bőr
  • Rozácea
  • Napkárosodás
  • Pigmentfoltok
  • Testkezelés
  • Érzékeny bőr

ZO®Skin Health termékei mellett, valamint önállóan javasolt és igénybe vehető kémiai hámlasztások:

Mi a kémiai hámlasztás?

A kémiai hámlasztást különböző erősségű savakkal végezzük. Több típusát különböztetjük meg: felszínes, középmély és mélyhámlasztás.

A felszínes gyümölcssavas peeling elsődleges célja a bőr megújítása, a fénykárosodás következtében megjelenő ráncok eltüntetése, valamint a megfelelő hidratáció elnyerése.

A triklórecetsavas ezzel szemben közepes mélységű beavatkozásnak számít: a bőr alsóbb rétegeit érinti, és a kötőszövetekre is jó hatással van. Megújítja az elfáradt rostokat, és fokozza a kollagéntermelést, ezáltal az apróbb hegek, ráncok és hibák eltűnnek, a kezelt terület újra élettel telivé válik.

A mélyhámlasztás pedig altatásban végzett orvosi beavatkozás.

Kiknek és mikor javasolt?

A kémiai hámlasztás egyaránt ajánlott a fiatalabb és idősebb korosztálynak. A glikolsavas és a triklórecetsavas módszer számos szépészeti kezelés kiegészítője lehet.

Alkalmazható az arcon, a nyakon, a dekoltázsban, sőt a kézfejeken is, vízhiányos, mitesszeres bőrön, sőt pigmentfoltos területeken is, tág pórusú vagy fénykárosodott bőr megújításában is fontos szerepet játszanak. Támogatják a bőrfiatalítás folyamatait, az apróbb ráncok elhalványítását.

Nem javasolt a kémiai hámlasztás terhesség és szoptatás idején, illetve ha az adott terület herpesszel vagy szemölccsel fertőzött. Nem végzünk hámlasztást, ha sugárkezelt a bőr, a páciens Isotretinoin kúrát kapott az elmúlt 6 hónapban, vagy nem figyel a kezelés utáni fényvédelemre.

Klinikánkon személyes konzultációt követően az alábbi kezeléseket végezzük:

Red Carpet peeling, ZO® SKIN HEALTH

A „vörös szőnyeges” hámlasztás nagy népszerűségnek örvend, mivel nincs felépülési idő, azonnal garantáltan üde, fiatalos csillogása lesz a bőrnek. Legszebb állapotát a kezelést követően 24-48 órában éri el, ezért is alkalmas nagy események előtti bőrállapot javítására. Akár egyszeri alkalommal is remek eredményt lehet elérni, de hosszútávú megoldást is nyújthat 6 alkalommal kúraszerűen 10 naponta.

ZO® SKIN 3 Step peeling

Ettől az erős, stimuláló hámlasztástól ragyogóan szép lesz a bőre. A ZO® SKIN Health termékekkel 6-8 hét alatt megfelelően előkészítjük a bőrt. Triklórecetsav, retinolsav és laktátsav keverékével kezeljük az arc és nyak területét. Látványosan megújítja a bőrt, halványítja a pigmentfoltokat.

Ebben a kezelésben bőr mélyebb rétegeit érintjük. Nemcsak az elhalt hámsejteket távolítjuk el, de a kötőszövetet is kezeljük. Ennek eredményeképp a fáradt rostok újraképződnek, fokozódik a kollagéntermelés, a bőr rugalmasabb lesz, és kisimulnak a felszíni ráncok. Kiválóan alkalmazható pigmentfoltos bőrre, súlyosan fénykárosodott, illetve megvastagodott bőr esetén. A hámlasztás során csípő, bizsergető, égő érzésről jelentkezik, vörösség is kialakul a kezelt területen.

Kizárólag napfényszegény időszakokban végezhető (4 alkalom 6 hetente), következményként pedig erőteljes hámlással kell számolni 3-5 napig. Fontos a bőr előkészítése a konzultáció során kiválasztott otthoni termékekkel, illetve a kezelés utáni fényvédelem.

Bármilyen kérdése volna, kérjük, keresse Klinikánk ZO®Skin Health arcesztétikai specialistáját, dr. Magyar Sarolta doktornőt, valamint Zsigmond Dóra ZO®Skin Health szakasszisztenst az alábbi elérhetőségek valamelyikén: plasztikai.hu/kapcsolat

A ZO®Skin Health hivatalos weboldalán kezelés előtti és kezelés utáni képeket talál.Feliratkozás új bejegyzésekre

Thanks for subscribing!


Utolsó bejegyzés

Dr. Magyar Sarolta a Miss Bikini szépségverseny zsűrielnöke

Idén Balatonbogláron rendezték meg a rangos Miss Bikini Hungary szépségversenyt, amelynek Dr. Magyar Sarolta, a Premium Plasztikai Sebészet orvosa volt a zsűrielnöke.


error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.