vissza az előző oldalra

75 évesen kapott mellimplantátumot, azóta is boldog

Cikkek
2016. január 07.

„Hogy miért? Azért, édesem, mert szeretnék olyan jól kinézni, amennyire csak lehet, és addig, ameddig csak lehet!” – felelte a riporternek.

Az akkor 75 esztendős amerikai Sherri Cook még 2011-ben esett át a beavatkozáson, ám esete inkább a tengerentúlon kapott figyelmet. Ott ugyanis az American Society for Aesthetic Plastic Surgery hivatalos adatai szerint már akkortájt évente csaknem százezer nyugdíjas korú élt a modern plasztikai sebészet kínálta lehetőségekkel.

Sherri az NBC munkatársának elmesélte: története hasonlóan kezdődött, mint a sorstársaié. Egy napon belenézett a tükörbe, s úgy döntött, hogy többé már nem szeretne megereszkedett kebleket látni benne. Ezért fordult Dr. Michael Niccole plasztikai sebészhez.

mellfelvarrással kombinált mellnagyobbítás sikeres volt. Sherri hozzátette, hogy nem fiatalkori formájának visszanyerésére vágyott, csak egyszerűen szerette volna megint jól érezni magát a bőrében – ami sikerült, hiszen azóta is boldog az eredménnyel.

50 év feletti pácienseknél egyébként különös gondossággal kell eljárni az előzetes kivizsgálás során, hogy minimálisra lehessen csökkenteni az esetleges komplikációk kockázatát. Ilyenkor sajnos már nagyobb eséllyel lehet jelen olyan egészségügyi probléma, ami ellenjavallottá teheti az altatást, illetve magát a plasztikai műtétet – ám ha nincs szó ilyenről, akkor Sherri példája is bizonyítja, hogy változtatni tulajdonképpen sohasem késő.

(Az NBC akkori tévériportja itt tekinthető meg.)

Kapcsolódó tartalmak:Feliratkozás új bejegyzésekre

Thanks for subscribing!


Utolsó bejegyzés

Milyen mellimplantátum a megfelelő számomra? Dr. Kazay Szilárd plasztikai sebész a mellnagyobbításról

Dr. Kazay Szilárd, a Premium Plasztikai Sebészet orvosa alapvető információkat oszt meg a mellnagyobbításról, illetve arról, hogy milyen implantátum használata a legmegfelelőbb a mellplasztikai beavatkozás alkalmával.


error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.