vissza az előző oldalra

62 évesen is így ragyog a babaarcú bombázó

Cikkek
2016. február 04.

Amikor plasztikáról kérdezik, csak ennyit mond mosolyogva: „sohasem mondanám, hogy soha!”

Christie Brinkley amerikai modell február 2-án ünnepelte 62. születésnapját, ám a jeles alkalommal készült lesifotók tanúsága szerint egyenesen hihetetlen ez a szám.

A szőkeség 25 esztendőn át volt a CoverGirl kozmetikai márka arca, amivel övé minden idők leghosszabb ilyen szerződésének világrekordja. Emiatt a tengerentúli bulvárlapok „a plasztikai sebészet covergirl-jének”, azaz címlaplányának is szokták nevezni.

Noha Christie sejtelmes hallgatásba burkolózik arról, hogy pontosan mi az örök fiatalságának titka, feltételezések alapján a rendszeres botox kezelés mellett előbb szemhéj-, majd teljes arcplasztikán is átesett. Utóbbiról a New York Post számolt be 2010-ben. A műtétre ráadásul azelőtti napon került sor, hogy a lánya, Alexa Ray Joel nyíltabban vállalt orrplasztika miatt szintén kés alá feküdt.

A sugárzó Christie természetesen nagyon ügyel az egészséges életmódra is: vegán étrendet követ, tehát kizárólag növényi eredetű táplálékot fogyaszt, edzésterve pedig a kardió mozgásformák mellett testi-lelki harmóniát biztosító Pilates-t és jógát is tartalmaz.

(Fotó: radaronline.com)

Kapcsolódó hírek:

Kapcsolódó beavatkozások:Feliratkozás új bejegyzésekre

Thanks for subscribing!


Utolsó bejegyzés

Milyen mellimplantátum a megfelelő számomra? Dr. Kazay Szilárd plasztikai sebész a mellnagyobbításról

Dr. Kazay Szilárd, a Premium Plasztikai Sebészet orvosa alapvető információkat oszt meg a mellnagyobbításról, illetve arról, hogy milyen implantátum használata a legmegfelelőbb a mellplasztikai beavatkozás alkalmával.


error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.