vissza az előző oldalra

5 fajta plasztikai sebészi segítség a magabiztos bikiniformáért

Cikkek
2016. február 25.

Azoknak is van segítség, akiknek egyelőre csak álom, hogy fürdőruhában tudjanak tündökölni.

1. Mellplasztika

mellnagyobbítás, a mellfelvarrás, vagy éppen a mellkisebbítés nem csupán a kebleket varázsolja gyönyörűvé, hanem a testarányok helyrekerülésével az egész alakot kiegyensúlyozza.

2. Hasplasztika

Megoldást jelent mindazok számára, akiknek a hasán nyomott hagyott a várandósság, esetleg a jelentősebb testsúly-változás. Az ismét feszessé tett területen ráadásul nem lesz olyan apró heg, amit a fehérnemű vagy a bikinialsó ne takarna el.

3. Zsírleszívás

A legnépszerűbb Body Contouring beavatkozás lehetővé teszi a helyi zsírszaporulat eltávolítását – amire egyébként semmilyen diéta vagy mozgásforma nem képes. A szövetkímélő technikával, speciális kanülökkel végzett zsírleszívás után gyorsabb a felépülés.

4. Mommy Makeover

Komplex plasztikai „beavatkozáscsomag” kismamáknak, akik szeretnék visszakapni a gyermekáldás előtti formájukat. A mindig egyénre szabott műtétek között szükség és igény szerint általában mellplasztika, hasplasztika, arcplasztika (vagy arcfiatalító kezelés) és zsírleszívás szerepel.

5. Fenékplasztika

Napjainkban egyre hangsúlyosabb a formás és kerek tompor kultusza. A makulátlan végeredmény érdekében helyzettől függően zsírleszívást, illetve saját zsírszövetekkel vagy implantátummal történő nagyobbítást végezhetünk rajta.

(A beavatkozásokkal kapcsolatos további információkért kattintson annak nevére!)

(SAV)

Kapcsolódó hírek:Feliratkozás új bejegyzésekre

Thanks for subscribing!


Utolsó bejegyzés

Milyen mellimplantátum a megfelelő számomra? Dr. Kazay Szilárd plasztikai sebész a mellnagyobbításról

Dr. Kazay Szilárd, a Premium Plasztikai Sebészet orvosa alapvető információkat oszt meg a mellnagyobbításról, illetve arról, hogy milyen implantátum használata a legmegfelelőbb a mellplasztikai beavatkozás alkalmával.


error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.