Vádliformálás (lábszárplasztika)

Vádliformálás, lábszárplasztika

Vádliformálás (lábszárplasztika)

A lábszárformálás és a vádliplasztika ideális megoldást jelent mindazoknak, akik szeretnék, ha a lábszáruk formásabb, például az izmos résznél íveltebb, vagy a bokánál vékonyabb lenne.

Kiváló lehetőség azok számára, akik alaktalan, vékony vádlijukat szeretnék formássá tenni, vagy veleszületett probléma, esetleg valamilyen sérülés, baleset miatt aszimmetrikussá vált lábszárukat kívánják újra szimmetrikussá varázsolni.

Lehetséges a lábszár több irányú formázása is. Vastag boka és térd esetén a lábszár formázásához vékony kanüllel végzett zsírszívással érhetők el kitűnő eredmények. Abban az esetben javasolt sajátzsír-átültetéssel történő vádlivastagítás, ha a test más területén is szükséges a zsírszívással történő alakformálás.

A szilikon implantátum beültetése az egyik leggyakrabban alkalmazott lábszárformáló eljárás. Vádlivastagítás végezhető továbbá kifejezetten a vádli feltöltésére is gyártott Macrolane felszívódó hialuronsav injekcióval, de ez a töltőanyag 2 év alatt  fokozatosan felszívódik, így utána szükségessé válik a formálni kívánt terület újratöltése.

Igen, további információt szeretnék!