A rendelő

A Premium Plasztikai Sebészet rendelője

A rendelő a Gellérthegyen, Bel-Buda kiemelt részén helyezkedik el. Komplex plasztikai sebészeti és esztétikai szakellátást biztosít a korszerű diagnosztikai és terápiás eszközök segítségével.

Pácienseinket kellemes környezetben, diszkrécióval, kiválóan képzett, többéves nemzetközi tapasztalattal rendelkező szakorvosokkal várjuk. Célunk, hogy pácienseink számára megnyugtató, ideális körülményeket és a legmagasabb szakmai színvonalat biztosítsuk.

Gyakorlatunkkal a fiatalító kezelések és esztétikai műtétek terén egyaránt speciális, személyre szabott ellátást nyújtunk pácienseinknek.

A plasztikai sebészet adta lehetőségek olyan változásokat tesznek lehetővé, melyek segítségével megteremthető és megtartható a test és lélek harmóniája. A megfelelő technológiával és szakmai háttérrel rendelkező modern plasztikai sebészeti eljárások biztonságosak, alkalmazásukkal kiváló eredmények érhetők el.

A Premium Plasztikai Sebészet gellérthegyi referencia rendelőjében és kórházunkban ambuláns esztétikai kezelésekre és plasztikai műtétekre egyaránt lehetőséget biztosítunk.

A kisebb esztétikai beavatkozások nem igényelnek kórházi benntartózkodást, rendelőnkben ambulánsan is elvégezhetőek; ilyen esetekben még előzetes vizsgálatokra sincs szükség.

A plasztikai sebészeti műtéteket ambuláns keretek között vagy egynapos klinikai megfigyeléssel végezzük. Nagy tapasztalattal rendelkező szakembereink segítségével akár kombinált műtétek is lehetségesek, így orvosaink adott esetben egymás után többféle beavatkozást is elvégeznek egy altatás során.


A rendelés

A konzultáció alkalmával plasztikai sebészünk részletes beszélgetést folytat Önnel. Tájékoztatja Önt a javasolt kezelésről, az esetleges műtét menetéről, a várható eredményekről, a beavatkozás előtti és utáni teendőkről, illetve megválaszolja egyéb kérdéseit.

A rendelésen a plasztikai sebészével történő konzultáció bizalmas körülmények közt zajlik, és jellemző a kommunikáció empatikus formája, valamint precíz, részletes, de a laikus számára is érthető szakmai tartalma. Nincs fontosabb a jól informált páciensnél! A részletes konzultáció segíti orvosát az Ön által kért vagy elvárt eredmény megértésében, és Önt az Önnél reálisan elérhető eredmény elfogadásában.

Időtartamát tekintve egy mellplasztikai konzultáció akár másfél órát is eltarthat, amennyiben a páciens igényeinek kiderítéséhez ezt a plasztikai sebész szükségesnek tartja. Plasztikai sebésze kérdésekkel deríti ki a részleteket problémáival kapcsolatban, felhívva a páciens figyelmét az esetleges összefüggésekre és a beavatkozásokra vonatkozó általános és speciális rizikókra, esetleges kockázatokra.

A konzultáció során történik a személyes vizsgálat is, melynek sokszor része a tükör előtti megbeszélés, mely során a páciens és plasztikai sebész együttesen értékelik a problémát.

Konzultáció alkalmával a plasztikai sebész elmondja javaslatát a beavatkozásra, műtétre. Felvázolja a különböző megoldások előnyeit és esetleges hátrányát. A páciens és plasztikai sebésze közötti konzultáció egy interaktív beszélgetés, mely során mindkét fél bármilyen kérdést feltehet. A konzultációt gyakran kiegészíti egy kivetítőn, vagy a számítógép monitorján áttekintett képek, vagy ábrák megbeszélése, ami segíti a pácienst a döntésben.

A konzultáció során részletesen kérdezzük a pácienst egészségi állapotáról, korábbi műtéteiről. Ehhez segítség, ha orvosi dokumentumait is magával hozza.

A rendelésre való bejelentkezés  >>>


Általunk végzett plasztikai sebészeti beavatkozások:

Arc-szépészet:

Mellplasztikák:

Testszobrászat:

Kombinált plasztikai műtétek:

Férfi plasztikai műtétek:

Ambuláns esztétikai kezelések:

 


A rendelő címe

1118 Budapest
Számadó u. 6.

Ambuláns előjegyzés:
Tel.: +36 20 512 9192

A rendelő elhelyezkedése

A Premium Plasztikai Sebészet rendelője Budapest budai oldalán, a város szívében, a Gellérthegy tetején fekvő nyugodt utcában, a XI. kerületi Számadó utcában található. Kedvező elhelyezkedéséből adódóan mind tömegközlekedéssel, mind gépkocsival mindenhonnan rendkívül könnyen megközelíthető.

Gépkocsival

Pest felől érkezve az Erzsébet hídon át fel a Hegyalja útra, majd a lámpánál fel balra a Citadella felé, végül a hegytetőn az első kereszteződésnél jobbra a Számadó utcába jut. Itt, a rövid utca közepén, kb. 40 m-re balra található a rendelő.

Parkolás

A gépkocsival érkezők a Számadó utcában lévő parkolóhelyeket ingyenesen használhatják.

TÉRKÉP