zsírleszívás

Az olcsó távol-keleti plasztika újabb halálos áldozata

szerda, 2016, május 4 - 12:10

„Mindenhol lyukak tátongtak és öltések sorakoztak rajta” – emlékszik vissza a szövődményekben elhunyt 31 éves férfi édesanyja.

olcsó plasztika

„Miért nem feszes a nyakam?” A 4 leggyakoribb ok – megoldással

hétfő, 2016, május 2 - 01:01

A toka, azaz zsírszövetek felszaporodása és a megereszkedett bőr igen gyakori probléma, melynek messze nemcsak súlytöbblet lehet az oka.

Van megoldás, ha bevág a melltartó

csütörtök, 2016, április 7 - 21:16

Nők millióinak okoz bosszúságot az a bizonyos fodrocska, de szerencsére létezik biztos módszer az eltüntetésére!

melltartó bevágás

A testhezálló ruhadarabok viselése kényelmetlen lehet, ha a melltartó alatt vagy fölött kisebb-nagyobb fodrokba rendeződik a bőr. Az oldalt és hátul jelentkező problémát átmenetileg orvosolja ugyan az alakformáló fehérnemű, de éjjel-nappal olyat viselni mégsem célszerű.

Ezek voltak a legnépszerűbb plasztikai beavatkozások 2015-ben

péntek, 2016, március 4 - 00:50

Még mindig vezet a mellnagyobbítás és a botox.

mellplasztika

Az Amerikai Plasztikai Sebész Társaság (ASPS) nemrég tette közzé a tavalyi év hivatalos statisztikáit, ami azért érdekes, mert a benne szereplő trendek gyakorlatilag az egész világra érvényesek.

A beavatkozásokról azok nevére kattintva talál nálunk bővebb információt.

Vastag lábszár formálása

csü., 2015/11/26 - 12:42
Igen, hozzájárulok, hogy a kérdés és a válasz az oldalon megjelenjen.

Kedves Doktor Úr!

Sajnos nagyon vastag a lábszáram, szerintem egyáltalán nem illik az alkatomhoz. Mindig is szerettem volna formás lábakat, de a bokám és a térdem olyan "ormótlan" marad, hiába nem vagyok túlsúlyos. Az érdekelne, hogy létezik-e erre valamilyen megoldás, vagy próbáljak belenyugodni?

Köszönöm,
Éva

Kedves Éva!

Természetesen lehetséges a lábszár formázása, mégpedig speciális zsírleszívással, szövetkímélő technikával, titánium bevonatú vékony kanül segítségével. Ezzel a módszerrel a térd, a boka, illetve a két ízület közötti rész is alakítható.

Sőt, lehetőség van arra is, hogy a leszívott zsírt tisztítás és beültetésre való alkalmassá tétel után olyan területekre fecskendezzük térfogatnövelés céljából, ahol erre esetleg igényt tart (pl. mellbe vagy szem alá a sötét karikák eltüntetésére).

Javasoljuk, hogy jöjjön el egy konzultációra, hogy személyesen is tájékozódjon az alternatívákról!

Üdvözlettel:

Dr. Pataki Gergely plasztikai sebész
facebook.com/premiumplasztikaisebeszet

5 fajta plasztikai sebészi segítség a magabiztos bikiniformáért

csütörtök, 2016, február 25 - 11:36

Azoknak is van segítség, akiknek egyelőre csak álom, hogy fürdőruhában tudjanak tündökölni.

bikiniforma

Mommy Makeover

A terhesség, a szülés és a szoptatás jelentette fizikai megpróbáltatások után is lehetséges a korábbi forma visszanyerése – mégpedig a modern plasztikai sebészet hatékony eszközeivel.

Szerencsére ma már nem kell úgy gondolni a gyermekvállalásra, mint a női testet végérvényesen – és főleg negatív irányban – megváltoztató folyamatra. A Mommy Makeover ugyanis egy komplex esztétikai és helyreállító „beavatkozáscsomag”, amely képes az olyan összetettebb problémák megoldására is, mint a túlzottan megnőtt vagy összement (és megereszkedett) mell, a lógó has, vagy a nem kívánt helyeken felhalmozódott zsírfelesleg.

A Mommy Makeover műtéteit egyszerre vagy akár több részre bontva is el lehet végezni a páciens állapotától, igényeitől és kívánságától függően. A nagyobb beavatkozások leghamarabb a szoptatási időszak lezárulta után hat hónappal ajánlottak, illetve akkor, ha már nincs tervben több csemete. Addig inkább csak kisebb korrekciókat érdemes elvégeztetni.

A Mommy Makeover mindig egyénre szabott, ám többnyire a következő plasztikai műtéteket és kezeléseket foglalja magában (további információk a beavatkozások nevére kattintva):

  • Mellplasztika: mellnagyobbítás és/vagy mellfelvarrás, ha a szoptatás után „összeesett” keblekről van szó, illetve mellkisebbítés, amennyiben túlságosan megnőttek a keblek.
  • Zsírleszívás: a zsírszaporulat eltávolítása a testkontúr javítására (a hasról, fenékről, combról, néha karról).
  • Hasplasztika: a hasizmok helyreállítása, a szövetek feszesítése, az esetlegesen kialakult köldöksérv korrigálása.
  • Intim plasztika, hüvelyszűkítés: ennek segítségével a szexuális élet is olyan lehet, mint „régen”.
  • Sajátzsír-visszatöltés: igény szerint mellnagyobbítás, ráncfeltöltés vagy a szem alatti sötét karikák eltüntetésének céljából.
  • Ránctalanító arckezelés: hialuronsavval vagy lézerrel.

Igen, további információt szeretnék!

Kétpercenként plasztikai sebész kése alá fekszik egy-egy férfi

csütörtök, 2016, január 14 - 00:12

A szépészeti beavatkozások már nem számítanak tabunak az erősebbik nem körében sem: Brazíliában például öt év alatt megnégyszereződött a plasztikai műtétre vállalkozó urak száma.

Vádliformálás, lábszárplasztika

A lábszárformálás és a vádliplasztika ideális megoldást jelent mindazoknak, akik szeretnék, ha a lábszáruk formásabb, például az izmos résznél íveltebb, vagy a bokánál vékonyabb lenne.

Kiváló lehetőség azok számára, akik alaktalan, vékony vádlijukat szeretnék formássá tenni, vagy veleszületett probléma, esetleg valamilyen sérülés, baleset miatt aszimmetrikussá vált lábszárukat kívánják újra szimmetrikussá varázsolni.

Igen, további információt szeretnék!

Kar- és combplasztika

A karok és a combok bőre, illetve a bőr alatti zsír- és kötőszövet az egyéni genetikai adottságok miatt, a kor előrehaladtával, gyakori súlyingadozás vagy nagyobb súlyvesztés miatt szerkezetileg megváltozhat, megereszkedhet.

Ez a jelenség a kar belső-hátsó és alsó oldalán, valamint a comb belső felszínén szokott a leglátványosabban feltűnni. Az idősödő páciensek combjának bőre fokozatosan megereszkedik, veszít rugalmasságából, ráncossá és petyhüdtté válik, majd meggyűrődik és egyre inkább lelóg a lágyékhajlatból.

Igen, további információt szeretnék!