zsírátültetés

„Miért nem feszes a nyakam?” A 4 leggyakoribb ok – megoldással

hétfő, 2016, május 2 - 01:01

A toka, azaz zsírszövetek felszaporodása és a megereszkedett bőr igen gyakori probléma, melynek messze nemcsak súlytöbblet lehet az oka.

Csőmell

szo., 2016/01/02 - 11:18
Igen, hozzájárulok, hogy a kérdés és a válasz az oldalon megjelenjen.

Tisztelt Doktor Úr!

Nagyon furcsák a melleim, egyáltalán nem hasonlítanak azokhoz, amiket a képeken látok. Eleve úgy nőttek, hogy petyhüdt zacskókra hasonlítanak inkább, olyan lelógó W-alakban. Az egyik nagyobb, mint a másik. A bimbóudvar ráadásul mindkettőn hatalmas, igazából a felét eltakarja. Reménykedtem benne, hogy ez változni fog, de már 22 éves vagyok...

Emiatt állandóan hatalmas szivacsbetétes melltartót hordok, nem nagyon járok strandra, és még párkapcsolatom sem volt.

Az implantátum ilyenkor segít?

Köszönettel: Viki

Kedves Viki!

A leírás alapján úgynevezett csőmellről, vagy tubuláris mellről van szó, melyet kizárólag plasztikai műtéttel lehet korrigálni - azzal viszont szépen és hatékonyan!

A megfelelő méretű és formájú mell többféle plasztikai sebészeti megoldással is kialakítható. A szilikon implantátum beültetését többnyire mellfelvarrással kombináljuk egy műtét keretein belül ilyenkor, de ezek kiegészítéseképpen, vagy a térfogat minimális növelésére sajátzsír-visszatöltésről is lehet szó.

Üdvözlettel:

Dr. Pataki Gergely plasztikai sebész
facebook.com/premiumplasztikaisebeszet

Vastag lábszár formálása

csü., 2015/11/26 - 12:42
Igen, hozzájárulok, hogy a kérdés és a válasz az oldalon megjelenjen.

Kedves Doktor Úr!

Sajnos nagyon vastag a lábszáram, szerintem egyáltalán nem illik az alkatomhoz. Mindig is szerettem volna formás lábakat, de a bokám és a térdem olyan "ormótlan" marad, hiába nem vagyok túlsúlyos. Az érdekelne, hogy létezik-e erre valamilyen megoldás, vagy próbáljak belenyugodni?

Köszönöm,
Éva

Kedves Éva!

Természetesen lehetséges a lábszár formázása, mégpedig speciális zsírleszívással, szövetkímélő technikával, titánium bevonatú vékony kanül segítségével. Ezzel a módszerrel a térd, a boka, illetve a két ízület közötti rész is alakítható.

Sőt, lehetőség van arra is, hogy a leszívott zsírt tisztítás és beültetésre való alkalmassá tétel után olyan területekre fecskendezzük térfogatnövelés céljából, ahol erre esetleg igényt tart (pl. mellbe vagy szem alá a sötét karikák eltüntetésére).

Javasoljuk, hogy jöjjön el egy konzultációra, hogy személyesen is tájékozódjon az alternatívákról!

Üdvözlettel:

Dr. Pataki Gergely plasztikai sebész
facebook.com/premiumplasztikaisebeszet

Tartós eredményt hoz az arcplasztikát kiegészítő sajátzsír-visszatöltés

szerda, 2015, december 30 - 01:08

Az átültetett zsírszövetek egy év elteltével ugyanolyan friss és fiatalos külsőt eredményeznek – derül ki egy kutatásból.

Saját zsírszövet átültetésével történő mellnagyobbítás

2011-02-02
Saját zsírszövet átültetésével történő mellnagyobbítás

Jó hír azoknak, akiket eddig csak az tartott vissza a mellnagyobbító műtéttől, hogy nem akartak idegen anyagot (implantátumot) behelyeztetni a testükbe: már saját zsírszövet átültetésével is elvégezhető a beavatkozás!

Vádliformálás, lábszárplasztika

A lábszárformálás és a vádliplasztika ideális megoldást jelent mindazoknak, akik szeretnék, ha a lábszáruk formásabb, például az izmos résznél íveltebb, vagy a bokánál vékonyabb lenne.

Kiváló lehetőség azok számára, akik alaktalan, vékony vádlijukat szeretnék formássá tenni, vagy veleszületett probléma, esetleg valamilyen sérülés, baleset miatt aszimmetrikussá vált lábszárukat kívánják újra szimmetrikussá varázsolni.

Igen, további információt szeretnék!

Fenékformálás

A kor előrehaladtával, illetve genetikai adottságok vagy gyakori súlyingadozás miatt a fenék bőr- és zsírrétege is megereszkedhet.

A fenékplasztika célja, hogy korrigáljuk a fenék megereszkedett bőr- és zsírrétegét, így esztétikailag és formailag vonzóvá, feszessé tegyük azt.

Igen, további információt szeretnék!