ránctalanítás

A botox és a hialuronsav együtt még hatékonyabb

csütörtök, 2016, március 24 - 11:46

A kombinációval minden eddiginél tartósabb eredményt lehet elérni egy friss kutatás szerint.

botox hialuronsavA hialuronsavas kezelés rendkívül népszerű módszer a ráncok finomítására, ám hátránya, hogy a felszívódási folyamat révén fokozatosan „eltűnik”, így a legmodernebb anyagok használata mellett is átlagosan másfél évente meg kell ismételni.

Új felfedezés: enzimes kezelés jelentheti a ránctalanítás jövőjét

csütörtök, 2016, március 10 - 21:16

Olyan enzimet azonosítottak a bőrben, amelynek szintje a kor előrehaladtával csökken, de pótlásával talán visszaforgatható az idő kereke.

ránctalanító kezelés

A Newcastle University munkatársainak felfedezése új generációs kezelések és kozmetikumok gyártása előtt nyithatja meg az utat: kimutatták ugyanis, hogy egy bizonyos enzim mennyisége közvetlen kapcsolatban áll a sejtszintű öregedési folyamatokkal.

Tartós eredményt hoz az arcplasztikát kiegészítő sajátzsír-visszatöltés

szerda, 2015, december 30 - 01:08

Az átültetett zsírszövetek egy év elteltével ugyanolyan friss és fiatalos külsőt eredményeznek – derül ki egy kutatásból.

A botox nemcsak ránctalanít, fiatalít is

csütörtök, 2015, december 17 - 13:21

Egy friss kutatás szerint valóban segít visszaforgatni az idő kerekét.

botoxA botox hatóanyag az eddigi feltételezésekkel ellentétben nemcsak az arcizmok bénításával járul hozzá a frissebb, üdébb megjelenéshez, hanem rejuvenációs folyamatokat is elindít a bőrben – állítják a kanadai Ottawai Egyetem munkatársai.

Thermage (rádiófrekvenciás bőrfiatalítás)

Klinikánkon a leghatékonyabb Thermage eljárást alkalmazzuk, ami az arcon kívül a test egyéb részein is hatékonyan feszesít. A rádiófrekvencia által közvetített energia a mélyebb hámrétegekbe hatolva képes átépíteni a kollagénnel átszőtt kötőszöveti rétegét anélkül, hogy bármilyen látható vagy érezhető sérülést okozna a bőr felületén.

Igen, további információt szeretnék!

Bőrfiatalítás mezoterápiával

A rohanó, stresszes, „modern” életvitel először az arcunk bőrén látszik meg, ami elveszíti feszességét, rugalmasságát, valamint apró ráncok jelennek meg rajta.

A mezoterápia, mely fájdalommentes, gyors, nem műtéti (azaz non-invazív) eljárás, e problémákra nyújt megoldást. Alkalmas az arc, illetve többek között a dekoltázs és a nyak bőrének fiatalítására is.

Igen, további információt szeretnék!

Bőrfiatalítás, feszesítés lézerrel

A stresszes, rohanó életvitel nyomot hagy bőrünkön, kiváltképp az arcunkon. A kor előrehaladtával egyre csökken a bőr feszessége és rugalmassága, egyre kevesebb kollagént és elasztint termel.

E folyamat részeként az arcon már a harmincas éveinkben megjelennek az első finom ráncok. Nincs ok azonban aggodalomra, e problémák gyakran műtét nélkül is, kiváló eredménnyel kezelhetők.

Igen, további információt szeretnék!