péniszvastagítás

Pénisznagyobbító műtét

szo., 2016/10/01 - 06:02
Igen, hozzájárulok, hogy a kérdés és a válasz az oldalon megjelenjen.

Tisztelt Doktor úr!

Érdeklődni szeretnék, hogy a pénisznagyobbítás sajátzsírral a hosszt is növeli-e, vagy csak a vastagságot?

Köszönettel: Ádám

Kedves Ádám!

A Klinikánkon is végzett beavatkozás a pénisz térfogatát növeli, ami elsősorban a vastagságban nyilvánul meg, de érzetben és optikailag a hosszúságot is érinti. A kifejezett péniszhosszabbítás másfajta műtéttel történhet, amelynél funkcionális rizikó áll fenn, így azt nem vállaljuk.

Üdvözlettel:

dr. Pataki Gergely
plasztikai sebész

Miért olyan kicsi a Dávid-szobor férfiassága?

péntek, 2016, május 27 - 20:05

Ennek legalább két oka van…

Az ókori görög és római szobrok az egész európai művészettörténet meghatározó alkotásai. Sajátosságaikról és stílusjegyeikről gyakran szó esik, ám van itt valami, ami valószínűleg mindenkinek feltűnt, mégsem szokás szóba hozni. Nevezetesen az, hogy a megörökített férfiak hímtagja viszonylag kicsinek látszik.

Pénisznagyobbítás

sze., 2016/03/02 - 12:32
Igen, hozzájárulok, hogy a kérdés és a válasz az oldalon megjelenjen.

Tisztelt Doktor úr!

Intim problémával fordulnék Önökhöz. Az a helyzet, hogy a péniszem merev állapotban is alig 11 cm. Ez akadályoz az ismerkedésben, mert félek, hogy a partnerem mit fog hozzá szólni. Nem tudom elképzelni, hogy ilyen mérettel valaha is teljes életet éljek! Tudnak nekem segíteni?

Köszönettel, Erik

Kedves Erik!

Ez a méret statisztikailag alig kisebb az átlagnál hazánkban, de számos olyan hely van, ahol teljesen átlagosnak számítana. A döntésnél javaslom, hogy vegye figyelembe az együttlétet befolyásoló többi tényezőt (testieket és lelkieket egyaránt), s azok tudatában keressen fel pénisznagyobbítással foglalkozó plasztikai sebészt, illetve urológust.

A péniszhosszabbításra és -vastagításra (azaz férfi intimplasztikára) többféle eljárás létezik. A hossz növelésére alkalmazott egyik gyakori módszer, hogy a felfüggesztő szalagot átvágjuk, és közelebb helyezzük a testközeli véghez. Vastagítás pedig lehetséges saját zsírszövettel vagy hialuronsavval - utóbbi megoldás ideiglenes, nagyjából 1,5 évre szól, előbbi pedig gyakran több beavatkozást igényel.

Üdvözlettel:

Dr. Pataki Gergely plasztikai sebész
facebook.com/premiumplasztikaisebeszet

Férfi intimplasztika, pénisznagyobbítás

Egyre gyakrabban fordul elő, hogy pácienseink nemi szerveikkel kapcsolatos sérüléseik, esetleg fejlődési vagy esztétikai rendellenességeik miatt keresnek fel bennünket. A nőihez hasonlóan a férfi intimplasztika területén is számos beavatkozás áll rendelkezésünkre ahhoz, hogy megoldhassuk a hozzánk fordulók önértékelési problémáit, valamint visszaadhassuk önbizalmukat.

Igen, további információt szeretnék!