péniszhosszabbítás

Pénisznagyobbító műtét

szo., 2016/10/01 - 06:02
Igen, hozzájárulok, hogy a kérdés és a válasz az oldalon megjelenjen.

Tisztelt Doktor úr!

Érdeklődni szeretnék, hogy a pénisznagyobbítás sajátzsírral a hosszt is növeli-e, vagy csak a vastagságot?

Köszönettel: Ádám

Kedves Ádám!

A Klinikánkon is végzett beavatkozás a pénisz térfogatát növeli, ami elsősorban a vastagságban nyilvánul meg, de érzetben és optikailag a hosszúságot is érinti. A kifejezett péniszhosszabbítás másfajta műtéttel történhet, amelynél funkcionális rizikó áll fenn, így azt nem vállaljuk.

Üdvözlettel:

dr. Pataki Gergely
plasztikai sebész

Pénisznagyobbítás

sze., 2016/03/02 - 12:32
Igen, hozzájárulok, hogy a kérdés és a válasz az oldalon megjelenjen.

Tisztelt Doktor úr!

Intim problémával fordulnék Önökhöz. Az a helyzet, hogy a péniszem merev állapotban is alig 11 cm. Ez akadályoz az ismerkedésben, mert félek, hogy a partnerem mit fog hozzá szólni. Nem tudom elképzelni, hogy ilyen mérettel valaha is teljes életet éljek! Tudnak nekem segíteni?

Köszönettel, Erik

Kedves Erik!

Ez a méret statisztikailag alig kisebb az átlagnál hazánkban, de számos olyan hely van, ahol teljesen átlagosnak számítana. A döntésnél javaslom, hogy vegye figyelembe az együttlétet befolyásoló többi tényezőt (testieket és lelkieket egyaránt), s azok tudatában keressen fel pénisznagyobbítással foglalkozó plasztikai sebészt, illetve urológust.

A péniszhosszabbításra és -vastagításra (azaz férfi intimplasztikára) többféle eljárás létezik. A hossz növelésére alkalmazott egyik gyakori módszer, hogy a felfüggesztő szalagot átvágjuk, és közelebb helyezzük a testközeli véghez. Vastagítás pedig lehetséges saját zsírszövettel vagy hialuronsavval - utóbbi megoldás ideiglenes, nagyjából 1,5 évre szól, előbbi pedig gyakran több beavatkozást igényel.

Üdvözlettel:

Dr. Pataki Gergely plasztikai sebész
facebook.com/premiumplasztikaisebeszet