karplasztika

Ezek voltak a legnépszerűbb plasztikai beavatkozások 2015-ben

péntek, 2016, március 4 - 00:50

Még mindig vezet a mellnagyobbítás és a botox.

mellplasztika

Az Amerikai Plasztikai Sebész Társaság (ASPS) nemrég tette közzé a tavalyi év hivatalos statisztikáit, ami azért érdekes, mert a benne szereplő trendek gyakorlatilag az egész világra érvényesek.

A beavatkozásokról azok nevére kattintva talál nálunk bővebb információt.

A karplasztika a legújabb őrület

szerda, 2013, augusztus 7 - 12:16

Egyre többen vágynak Jennifer Aniston és Michelle Obama szálkás karjaira.

Miután a bulvárlapok rendszeresen egekbe magasztalják Jennifer Aniston vagy Michelle Obama vékony, szálkás karjait, egyre többen szeretnének ebben rájuk hasonlítani, írja a NY Daily News. A karplasztika népszerűsége egyre növekszik, most 4000 százalékkal kérik többen, mint tíz évvel ezelőtt az Amerikai Plasztikai Sebészek Szövetségének adatai szerint.

A karplasztika az új divat

Kar- és combplasztika

A karok és a combok bőre, illetve a bőr alatti zsír- és kötőszövet az egyéni genetikai adottságok miatt, a kor előrehaladtával, gyakori súlyingadozás vagy nagyobb súlyvesztés miatt szerkezetileg megváltozhat, megereszkedhet.

Ez a jelenség a kar belső-hátsó és alsó oldalán, valamint a comb belső felszínén szokott a leglátványosabban feltűnni. Az idősödő páciensek combjának bőre fokozatosan megereszkedik, veszít rugalmasságából, ráncossá és petyhüdtté válik, majd meggyűrődik és egyre inkább lelóg a lágyékhajlatból.

Igen, további információt szeretnék!

Body contouring: teljes testformálás

A nagymértékű fogyás, a szülés, illetve az idő múlása olyan nyomokat hagyhatnak a testen, amelyeknek orvoslása csak komplex plasztikai sebészeti beavatkozással lehetséges.

Ennek során eltávolítjuk a feleslegessé vált bőrt – az alatta fekvő esetlegesen megmaradt zsírral együtt –, valamint a kötő- és támasztószövetek helyreigazításával az arc és a test kontúrját is feszesítjük.

Igen, további információt szeretnék!