hialuronsav

Arcfiatalítási, archelyreállítási kurzus a Premium Plasztikai Sebészeten

szerda, 2018, június 20 - 23:07

2018. május 19-én, szombaton megrendezésre került klinikánkon az amerikai Allergan cég Juvéderm termékcsaládot bemutató tréningje, melyet klinikánk vezető orvosa, dr. Pataki Gergely plasztikai sebész és a klinikánk arcesztétikai specialistája, dr. Magyar Sarolta szemész szakorvos és dr. Makó Ádám fej-nyak sebész tartottak.

Kisebb plasztikai beavatkozásokra ösztönöz a szelfikultúra

kedd, 2017, március 14 - 12:04

Egyre többen keresnek minimálisan invazív, tehát nem műtéti eljárásokat a szépülésre, mert a tükörben is azt szeretnék látni, mint az Instagram-filterekkel szerkesztett képeken.

kylie jenner(Fotó: The Hollywood Gossip)​

Szemhéjplasztika és hialuronsav

sze., 2017/01/11 - 01:09
Igen, hozzájárulok, hogy a kérdés és a válasz az oldalon megjelenjen.

Tisztelt Doktornő!

Külföldön élek és 40 éves kétgyermekes anyuka vagyok. A következőhöz kérem a segítségét. Érdekelne a szemhéjplasztika, leginkább a felső szemhéjam van enyhén megereszkedve, alul inkább "csak" táskás.

Mivel külföldön élek, érdeklődnék, hogy ha most kérnék első konzultációra időpontot, van-e várakozási idő? Maga a felső szemhéjplasztika mennyibe kerülne érzéstelenítéssel? Illetve a táskás alsó szemhéj esetében elegendő-e a hialuron savas/vagy saját zsírral való feltöltés beavatkozás, vagy szükséges ebben az esetben műtét?

Ezen beavatkozások mennyibe kerülnek? Mivel vitiligo bőrbetegségem (és pajzsmirigy alulműködés) is van, így felmerül a kérdés bennem, hogy magát a műtétet el lehet-e végezni, illetve utána nem-e lesz maradandó a hegesedés? Mivel nehéz összeegyeztetnem a hazautazást, ezeket az előzetes információkat szükséges tudnom, mielőtt első konzultációra bejelentkezem. Köszönöm szépen szíves válaszát.

Tisztelettel: Izabella

dr. Magyar Sarolta

Kedves Izabella!

Köszönjük megkeresését. Első konzultációra 1-2 héten belül tudunk időpontot biztosítani, a műtétre 1 hónapon belül. A felső szemhéjplasztikát helyi érzéstelenítésben végezzük.

Az alsó szemhéjat első lépésben nagy valószínűséggel valóban hialuronsavval töltenénk fel, fiataloknál, középkorúaknál ritka az a súlyos megereszkedés, amit rögtön műtéttel kellene korrigálni, azt inkább későbbi életkorban szoktuk javasolni.

Pajzsmirigybetegsége, amennyiben gyógyszeresen jól be van állítva, nem ront a sebgyógyulási esélyein, de természetesen mint mindenkinek, heg azért lesz, bár rendkívül finom, áthajlási redőben megbújó hegről beszélünk.

Ez az első két-három hónapban pirosas színű, ezután lassacskán elhalványul, és egy észrevehetetlenül finom heg marad vissza. Az árakról telefonos vagy személyes konzultáció keretein belül tudjuk tájékoztatni. Várjuk jelentkezését. 

Üdvözlettel: Dr. Magyar Sarolta

A botox és a hialuronsav együtt még hatékonyabb

csütörtök, 2016, március 24 - 11:46

A kombinációval minden eddiginél tartósabb eredményt lehet elérni egy friss kutatás szerint.

botox hialuronsavA hialuronsavas kezelés rendkívül népszerű módszer a ráncok finomítására, ám hátránya, hogy a felszívódási folyamat révén fokozatosan „eltűnik”, így a legmodernebb anyagok használata mellett is átlagosan másfél évente meg kell ismételni.

Ezek voltak a legnépszerűbb plasztikai beavatkozások 2015-ben

péntek, 2016, március 4 - 00:50

Még mindig vezet a mellnagyobbítás és a botox.

mellplasztika

Az Amerikai Plasztikai Sebész Társaság (ASPS) nemrég tette közzé a tavalyi év hivatalos statisztikáit, ami azért érdekes, mert a benne szereplő trendek gyakorlatilag az egész világra érvényesek.

A beavatkozásokról azok nevére kattintva talál nálunk bővebb információt.

Szem alatti sötét karikák

pén., 2016/02/05 - 14:04
Igen, hozzájárulok, hogy a kérdés és a válasz az oldalon megjelenjen.

Tisztelt Doktor Úr!

Évek óta küzdök a szemem alatti sötét karikákkal, pedig még 30 sem vagyok :( Hiába alszom ki magamat, és használok speciális szemkörnyékápolókat, egyszerűen nem tűnnek el. Van erre valami megoldás?

Köszönettel:
Anett

Kedves Anett!

Igen gyakori problémáról van szó. A plasztikai sebészet természetesen többfajta megoldást is kínál erre.

Egyrészt javasoljatjuk a hialuronsavas feltöltést, ami 1-1,5 évig tartó eredményt nyújt.

Ezen kívül sajátzsír-visszatöltéssel is végezhetünk beavatkozást, hiszen a más testtájakról zsírleszívással eltávolított, őssejtben gazdag szövetek alkalmazása már az arcfiatalításban és -kontúrjavításban is bevált módszer. Itt a zsírszövetek megmaradási arányától függő mértékű, ám tartósabb eredményre lehet számítani.

Várjuk a konzultációra!

Üdvözlettel:

Dr. Pataki Gergely plasztikai sebész
facebook.com/premiumplasztikaisebeszet

A szépség, mint hosszú távú befektetés - néhány kérdés a hialuronsavas ráncfeltöltésről

2012-02-19
Hyaluronsavas feltöltés

9 kérdés a ráncfeltöltésről - Kiskegyed FITT 2012. január - februári szám

A szépség az egyik legjobb befektetés a jövőbe – vallja ezt sok páciens, erre buzdít a média is. A gazdasági válság ugyan visszavetette a műtétek számát, de a kisebb vagy nem invazív műtéti eljárások száma ezzel párhuzamosan nőtt.

Fenékformálás

A kor előrehaladtával, illetve genetikai adottságok vagy gyakori súlyingadozás miatt a fenék bőr- és zsírrétege is megereszkedhet.

A fenékplasztika célja, hogy korrigáljuk a fenék megereszkedett bőr- és zsírrétegét, így esztétikailag és formailag vonzóvá, feszessé tegyük azt.

Igen, további információt szeretnék!

Arc ránctalanítás hialuronsavval

Ráncfeltöltés

A ráncfeltöltés egy injekciós technika, melynek során nagyon vékony tű segítségével természetes hialuronsavat juttatunk a bőrbe. A hialuronsavtól a vonások lágyabbá, az ajkak teltebbé válnak, illetve kisimulnak a ráncok.

A hialuronsav az emberi test természetes alkotórésze, mely hidratál, megköti a vizet és feltölti a bőrt. A leggyakrabban feltöltött területek: szem és száj körüli ráncok, a szemöldök közötti ráncok (glabella), szájzug, valamint az orrtól az ajakig futó ránc (nasolabiális redő).

Sorry, you need to install flash to see this content.

Igen, további információt szeretnék!