fenékplasztika

Plasztikai nagyhatalom adott otthont az olimpiának

szombat, 2016, szeptember 17 - 16:26

Nem véletlen, hogy a 2016-os Rio de Janeiro-i olimpia játékok alkalmával előtérbe került az ottani nők szépsége, hiszen Brazília – az Amerikai Egyesült Államok után – a világ második legnagyobb plasztikai sebészeti nagyhatalma.

Ivo Pitanguy(Fotó: BBC)

Egyre népszerűbb a fenéknagyobbítás sajátzsír-átültetéssel

kedd, 2016, június 28 - 01:26

sajátzsír-visszatöltés többszörösen is elősegíti az ideális homokóra forma elérését, hiszen a deréktájról vagy a combról nyert zsírszövetek által nemcsak a mellek térfogatának növelése oldható meg, hanem akár a fenéké is.

Ezek voltak a legnépszerűbb plasztikai beavatkozások 2015-ben

péntek, 2016, március 4 - 00:50

Még mindig vezet a mellnagyobbítás és a botox.

mellplasztika

Az Amerikai Plasztikai Sebész Társaság (ASPS) nemrég tette közzé a tavalyi év hivatalos statisztikáit, ami azért érdekes, mert a benne szereplő trendek gyakorlatilag az egész világra érvényesek.

A beavatkozásokról azok nevére kattintva talál nálunk bővebb információt.

5 fajta plasztikai sebészi segítség a magabiztos bikiniformáért

csütörtök, 2016, február 25 - 11:36

Azoknak is van segítség, akiknek egyelőre csak álom, hogy fürdőruhában tudjanak tündökölni.

bikiniforma

Megereszkedett fenék, fenékplasztika, combplasztika

pén., 2011/11/11 - 19:32
Igen, hozzájárulok, hogy a kérdés és a válasz az oldalon megjelenjen.

Kedves Doktor ur!
Sajnos olyan alkatom van amivel nehéz mit tenni. Hiába fogyózom le is fogytam meg volt zsirszivásom is de a fenekem alatt log meg van ereszkedve a bőr.Egész testen elég laza a kötöszövetem. Járok tornázni de nem igazan segit csak a fogyasban. Ezért érdekelne a combplasztika. Tehát nekem log a fenekem ugy, mint valakinek a melle. Ha felhuzom a bört és kifeszitem normálisra vált. Ezt meg lehetne oldani műtétel?Mekkora heg lenne? Mennyire látszatos? Ennél nincs olyan mint a mellnél hogy belső felvarras ami nem nagyon látszik? köszönöm: Móni

Kedves Móni !

Igen ! A problémára van műtéti megoldás. Ezt az eljárást hívják fenékplasztikának/combplasztikának. A bőr megfeszítése és előzetes tervezés után a felesleget eltávolítjuk. Zsírszívással is lehet a feneket formálni, bár az Ön esetében valószínűleg nem ez a megoldás. Fenékplasztikáknál (megereszkedett fenéknél) úgy is lehet eljárni, hogy fenékimplantátumot, vagy hyaluronsavat juttatunk a szövetek közé és ezzel feszítjük meg a bőrt ill. formázzuk a feneket. Az eljárásokkal szép eredményt lehet elérni. A heg mérete több mindentől függ : ezt egy konzultáción tudnám kimérni, esetleg berajzolni.

Minden jót !

dr. Pataki Gergely

Fenékformálás

A kor előrehaladtával, illetve genetikai adottságok vagy gyakori súlyingadozás miatt a fenék bőr- és zsírrétege is megereszkedhet.

A fenékplasztika célja, hogy korrigáljuk a fenék megereszkedett bőr- és zsírrétegét, így esztétikailag és formailag vonzóvá, feszessé tegyük azt.

Igen, további információt szeretnék!