arcplasztika

„Miért nem feszes a nyakam?” A 4 leggyakoribb ok – megoldással

hétfő, 2016, május 2 - 01:01

A toka, azaz zsírszövetek felszaporodása és a megereszkedett bőr igen gyakori probléma, melynek messze nemcsak súlytöbblet lehet az oka.

Ezért vitatkozunk rajta, hogy kinek szép az arca

csütörtök, 2016, február 11 - 14:07

A tudomány megmagyarázza, miért nem értünk egyet az arc esztétikájában.

Mindenki keveredett már parázs vitába arról, hogy melyik modell „jobb nő”, vagy melyik színész „jobb pasi”.

62 évesen is így ragyog a babaarcú bombázó

csütörtök, 2016, február 4 - 14:46

Amikor plasztikáról kérdezik, csak ennyit mond mosolyogva: „sohasem mondanám, hogy soha!”

Christie Brinkley amerikai modell február 2-án ünnepelte 62. születésnapját, ám a jeles alkalommal készült lesifotók tanúsága szerint egyenesen hihetetlen ez a szám.

Tartós eredményt hoz az arcplasztikát kiegészítő sajátzsír-visszatöltés

szerda, 2015, december 30 - 01:08

Az átültetett zsírszövetek egy év elteltével ugyanolyan friss és fiatalos külsőt eredményeznek – derül ki egy kutatásból.

8 férfi, aki egyre nagymamásabb, ahogy idősödik

péntek, 2012, december 28 - 12:47

Bizonyos típusú férfiak ahogy idősödnek, úgy hasonlítanak egyre inkább egy idős nőre. A leginkább Steven Tyler kezdett el nagymamásodni, de Geszti Péter is egyre jobban hasonlít a mamájára, Kóbor Jánost pedig egyszer összekevertük Törőcsik Marival.

Mostanában akárhányszor látunk képet Steven Tylerről, egyértelműen az ugrik be róla, hogy olyan, mint egy nagymama. Különösen az igazán előnytelen képeken, vagy ha felvesz egy nagy napszemüveget.

Három év fogszabályozással kezdődött a roncsolódott arc rekonstrukciója

szerda, 2012, november 7 - 11:08

Az első hazai beteg, akinek arcrekonstrukciója során először alkalmaztak egy számítógépes módszert, amely három dimenzióban segít megtervezni a roncsolódott arc helyreállítását, egy 44 éves férfi volt, akinek arca egy balesetben sérült meg súlyosan.

Szagol és beszél az arcátültetett férfi

kedd, 2012, szeptember 11 - 15:10

A férfi, akin először hajtottak végre teljes arcátültetést Amerikában, hétfőn Bostonban először jelent meg a nyilvánosság előtt és kijelentette, hogy a műtét után visszanyerte a szaglását.

Bőrfiatalítás mezoterápiával

A rohanó, stresszes, „modern” életvitel először az arcunk bőrén látszik meg, ami elveszíti feszességét, rugalmasságát, valamint apró ráncok jelennek meg rajta.

A mezoterápia, mely fájdalommentes, gyors, nem műtéti (azaz non-invazív) eljárás, e problémákra nyújt megoldást. Alkalmas az arc, illetve többek között a dekoltázs és a nyak bőrének fiatalítására is.

Igen, további információt szeretnék!

Bőrfiatalítás, feszesítés lézerrel

A stresszes, rohanó életvitel nyomot hagy bőrünkön, kiváltképp az arcunkon. A kor előrehaladtával egyre csökken a bőr feszessége és rugalmassága, egyre kevesebb kollagént és elasztint termel.

E folyamat részeként az arcon már a harmincas éveinkben megjelennek az első finom ráncok. Nincs ok azonban aggodalomra, e problémák gyakran műtét nélkül is, kiváló eredménnyel kezelhetők.

Igen, további információt szeretnék!