arcfiatalítás

A botox és a hialuronsav együtt még hatékonyabb

csütörtök, 2016, március 24 - 11:46

A kombinációval minden eddiginél tartósabb eredményt lehet elérni egy friss kutatás szerint.

botox hialuronsavA hialuronsavas kezelés rendkívül népszerű módszer a ráncok finomítására, ám hátránya, hogy a felszívódási folyamat révén fokozatosan „eltűnik”, így a legmodernebb anyagok használata mellett is átlagosan másfél évente meg kell ismételni.

Új felfedezés: enzimes kezelés jelentheti a ránctalanítás jövőjét

csütörtök, 2016, március 10 - 21:16

Olyan enzimet azonosítottak a bőrben, amelynek szintje a kor előrehaladtával csökken, de pótlásával talán visszaforgatható az idő kereke.

ránctalanító kezelés

A Newcastle University munkatársainak felfedezése új generációs kezelések és kozmetikumok gyártása előtt nyithatja meg az utat: kimutatták ugyanis, hogy egy bizonyos enzim mennyisége közvetlen kapcsolatban áll a sejtszintű öregedési folyamatokkal.

62 évesen is így ragyog a babaarcú bombázó

csütörtök, 2016, február 4 - 14:46

Amikor plasztikáról kérdezik, csak ennyit mond mosolyogva: „sohasem mondanám, hogy soha!”

Christie Brinkley amerikai modell február 2-án ünnepelte 62. születésnapját, ám a jeles alkalommal készült lesifotók tanúsága szerint egyenesen hihetetlen ez a szám.

A botox nemcsak ránctalanít, fiatalít is

csütörtök, 2015, december 17 - 13:21

Egy friss kutatás szerint valóban segít visszaforgatni az idő kerekét.

botoxA botox hatóanyag az eddigi feltételezésekkel ellentétben nemcsak az arcizmok bénításával járul hozzá a frissebb, üdébb megjelenéshez, hanem rejuvenációs folyamatokat is elindít a bőrben – állítják a kanadai Ottawai Egyetem munkatársai.

Felgyújtaná arcát, hogy fiatalabbnak tűnjön?

szerda, 2013, augusztus 7 (Egész nap)

Hol máshol, mint Kínában terjed épp a legőrültebb arcfiatalító kozmetikai kezelés, ahol nyílt lángot használnak a sejtek regenerálódásának serkentésére. A beavatkozás neve kábé arclángolás, kínaiul Huǒ liáo. A kozmetikus egy alkoholba és valami „különleges elixírbe” áztatott törülközőt terít a páciens bőrére – arcára, vagy akár egész testére –, aztán felgyújtja azt. Az alkoholnak köszönhetően magas lángok csapnak fel azon területek körül, ahová az elixírt felvitték – írja a Huffington Post.

Thermage (rádiófrekvenciás bőrfiatalítás)

Klinikánkon a leghatékonyabb Thermage eljárást alkalmazzuk, ami az arcon kívül a test egyéb részein is hatékonyan feszesít. A rádiófrekvencia által közvetített energia a mélyebb hámrétegekbe hatolva képes átépíteni a kollagénnel átszőtt kötőszöveti rétegét anélkül, hogy bármilyen látható vagy érezhető sérülést okozna a bőr felületén.

Igen, további információt szeretnék!