Mellnagyobbítás hialuronsavval

Mellnagyobbítás hialuronsavval

Mellnagyobbítás hialuronsavval

Bizonyítottan biztonságos a saját zsírszövet átültetésével történő mellnagyobbítás

„Mintegy 12 éven át amerikai, japán és európai klinikákon folytak kísérletek, melyek során leszívással nyert saját zsírszövettel és az ebből származó saját kötőszöveti őssejtekkel növelték az emlőket . A kutatás további kísérleteket igényelt. 2009-re történt meg a kellő számú képalkotó és utóvizsgálat, hogy a sajátzsír átültetést (beültetést) mellnagyobbításra is alkalmazhassuk. A 2010-es amerikai plasztikai sebészeti kongresszuson számoltak be több vizsgálat kedvező eredményéről, ami lendületet adott a mellnagyobbítás eme alternatívájának.” (dr. Pataki)
A sajátzsír átültetéssel végzett kebelnövelés nem hordoz nagyobb kockázatot, mint más mellplasztikai eljárás, melyet ma már elemzések, részletes kutatási adatok, illetve magas szintű orvosi bizonyítékok támasztanak alá. Az a feltevés sem igazolódott, hogy az átültetett zsírban lévő növekedési faktorok és őssejtek szerepet játszhatnak a melldaganat kialakulásában. A gyakorlott radiológusokat a zsírszövet elmeszesedése okán a radiológiai vizsgálatok kapcsán észlelt jelek sem zavarják. Ezeknek köszönhetően a legtöbben már nem utasítják el a technikát.

Mellnagyobbítás Macrolane-nal

A Macrolane gélszerű anyag, amely hialuronsavat tartalmaz – ez a szervezetünkben lévő kötőszövetek egyik legfontosabb alapanyaga.

Svédországban fejlesztették ki. A bevitel gél injekció segítségével történik helyi érzéstelenítésben, melynek eredményeképpen a mell rövid idő alatt150-200 köbcentit, azaz kb. egy kosárméretnyit is képes megnőni.

A mell teljesen megőrzi természetességét, tapintása puhának hat.

Az eljárás hátránya, hogy kis méretváltozást tesz lehetővé, viszonylag drága és nem tart évekig, de bármikor meg lehet ismételni.

Bővebb információt rendelésünkön kaphat!

 

Igen, további információt szeretnék!