A kórház

Premium Plasztikai Sebészet

A Semmelweis Egyetem oktatási intézményében, a Kútvölgyi Klinikai Tömbben (Kútvölgyi Kórház) végezzük a Premium Plasztikai Sebészet műtéti tevékenységét, magánklinikai körülmények között. Felkészült és magasan képzett munkatársi közösség, valamint a legmodernebb eszközökkel felszerelt műtők várják Önt.  

Legfőbb célunk, hogy pácienseink számára teljeskörű és a lehető legjobb ellátást nyújtsuk. Plasztikai sebészeti, illetve esztétikai kezeléseinket elegáns, kellemes környezetben és oldott légkörben vehetik igénybe vendégeink.

Nagyon fontos szempont, hogy klinikai körülmények biztosítottak a műtétek hátterében. Hiszen a magas szakértelmen kívül rendelkezésre áll a Kútvölgyi Kórház teljes eszközparkja, ha bármilyen komplikáció adódna.

Nálunk ezért is tökéletes biztonságban érezheti magát!  A magánpraxis minden előnyével várja Önt kórházunk.

2010-ben alakult a Kútvölgyi Klinikai Tömb ötödik emelete és a járóbeteg-részleg egy része magánrészleggé. Az európai színvonalú ellátást biztosító Kútvölgyi Premium Egészségközpont és Kórház keretein belül a Maternity Szülészeti és Nőgyógyászat Magánklinika, valamint a Premium Dental fogászat működik magánklinikai formában a plasztikai sebészeten kívül.

Kútvölgyi Premium Plasztikai Sebészet

Képgaléria a kórházról >>>

A rendelések a gellérthegyi kihelyezett rendelőben folynak >>>

A rendelésre való bejelentkezés >>>

A kórház címe

Kútvölgyi Klinikai Tömb
1125 Budapest
Kútvölgyi út 4., 5. em.

Ambuláns előjegyzés:
Tel.: +36 20 512 9192

A kórház elhelyezkedése

A Semmelweis Egyetemhez korábban tartozó Kútvölgyi Klinikai Tömb épülete Budapest budai oldalán, a XII. kerületi Kútvölgyi úton található. Kedvező elhelyezkedéséből adódóan mind tömegközlekedéssel, mind gépkocsival könnyen megközelíthető.

A magánrészleget a kórház főbejáratán át lehet megközelíteni. Lifttel az 5. emeleten található a Kútvölgyi Premium Egészségközpont és Kórház Maternity Klinikájára kell felmenni, itt várják Önt munkatársaink.

Gépkocsival

A Széll Kálmán tértől a Szilágyi Erzsébet fasoron a János kórházig, majd a kereszteződésnél enyhén balra és felfelé tartva a Kútvölgyi útra juthatunk.

Parkolás

A gépkocsival érkezők a Kútvölgyi Klinikai Tömbbel szemben lévő parkolót ingyenesen használhatják.

Fizetési kondíciók

Fizetési kondíciók

TÉRKÉP