Az orvos válaszol

Kérdezzen dr. Pataki Gergely plasztikai sebésztől.

Kérdéseit itt teheti fel >>>

# 65 / 95  
sze., 2012/05/09 - 15:18

Tisztelt Dr. Úr!

Nemsokára 1 éves lesz a mellplasztikai műtétem.Szeretném megkérdezni Öntől, hogy
lehet-e már ilyenkor mammográfiai vizsgálat helyett, CT vizsgálattal megnézni a mellek állapotát.Úgy hallottam, hogy ez a vizsgálat fájdalom mentes és pontosabb eredményt is ad, mivel a protézis mögötti részt is látni lehet. Úgy mondják ezt a vizsgálatot hason fekve csinálják nem úgy mint a mammográfiát.

Köszönöm megtisztelő válaszát

Hóvirág

# 64 / 95  
hét., 2012/03/05 - 22:19

Kedves Doktor Úr!
Milyen az a subfasciális mellplasztika? Egy lánynak tetszett a plázában a melle. Szóba elegyedtem vele és mesélte, hogy nemrég műtötték és neki igy csinálták.Azt mondta ez valami különlegesebb technika mert nem kell szétszedni a szöveteit nagyon mégis tart.Ön alkalmazza ezt? Mik az élőnyei és a hátrányai? A lány kúlföldön csináltatta. Tisztelettel Evelyn

# 63 / 95  
vas., 2012/03/04 - 14:48

Tisztelt Doktor úr,miért általában a mell alatt vágnak pár centivel miért nem a redőben?Én azt szeretnem ha a kulcscsontomtól kezdődne a mellem jól fenn legyen ekkor lehet a redőben vágni?de azt szeretném hogy a redőben legyen nagyobbítás után is a vágás. Ha a kulcscsonttól akarom kezdeni a mellet nagy dekoltázs melcsi nélkül is a cél ehhez mi a célszerűbb izom v mirigy alá? üdv andrea

# 62 / 95  
szo., 2012/03/03 - 09:10

Kedves Doktor Úr!
Mellnagyobbításom volt fél éve. Most azt látom hogy a bimbóm megnagyobbodott. Ez miért lehet? Mert ott is megnyulik a bőr? Kiknél fordul ez elő? Mondjuk eddig elég kicsi volt, igy nem bánom de mi lesz ha nagyobb lesz?Az már nem tetszene. VV Kingának miért maradt pici a bimbi ,pedig neki is akkora van betéve mint nekem?Csak nekem mirigy alá neki dualban.És elég kicsinek látom a cicim nagyobbat akarok berakatni majd az azzal jár hogy még nagyobb lesz a bimbó? Ha izom alá tetetem akkor is? 330ból 600 700 akarok. köszönöm Timi

# 61 / 95  
vas., 2012/02/19 - 23:58

Tisztelt Pataki Doktor Úr!

Egy mellnagyobbítással foglalkozó, internetes fórum oldalon találkoztam az Ön nevével, ahol csak jót olvastam Önről.
A problémám a következő: mindkét mellemben fibroadenoma található. Háziorvosom azt mondta, hogy ha nem okoz problémát: nem nő, nem fáj; akkor kár bolygatni. Igaz ez? Ha ez a két csomó el lenne távolítva a melleimből, akkor azok el is tűnnének. (Mellnagyobbítás nélkül)
A kérdésem az lenne, hogy a fent leírtak alapján lát e lehetőséget arra vonatkozóan, hogy a mellnagyobbításommal egyidőben történjen a csomók (fibroadenómák) eltávolítása?
Így Önnel szeretném megcsináltatni mellnagyobbításomat !

Megtisztelő válaszát előre is köszönöm!

Tisztelettel: Z. Anna Glória